Dansk Kiropraktor Forening | Emne

Emne

Af:
Skjult
Indlæg:
80
Medlem siden:
24-08-2010

Kurser i Dynamic Tape, IASTM & Dry Needling

AlfaCare Academy

Vi har en høj faglighed i AlfaCare Danmark og den er vi glade for, at kunne dele med dig gennem AlfaCare Academy. Vi tilbyder bl.a. hvert år kvalificeret og yderst lærerige kurser i Dynamic Tape, IASTM og Dry Needling.
Torben, Corrie og Kim står klar til at lære dig nye teknikker, give dig effektive redskaber og stor viden, så du direkte efter kurserne kan tage den tilegnede læring i brug på behandling af dine klienter. Du kan se vores kursus oversigt og læse meget mere på www.alfacare.dk/kurser

Dynamic Tape kurser

Dynamic Tape er IKKE kinesiologi- eller sportstape, men er en meget elastisk tape, der strækker sig i alle retninger og har en stærk rekyl evne. Kort fortalt giver Dynamic Tape en stærk mekanisk reducering af belastning på skadet væv.

På kurset vil der være masser af "hands on" og du vil bl.a. lære simple system teknikker, load control, positioning teknikker m.m.

Torben Blenstrup er underviseren på Dynamic Tape kurserne, som udover sine 20 års erfaring som fysioterapeut, har undervist i mange år i forskellige tape koncepter.

Tid og sted:
Aabenraa kommune, d. 1. September, kl. 13.00-20.00
København, d. 15. september, kl. 13.00-20.00

Pris:
1250 kr. inkl. moms
995 kr. inkl. moms - gælder kun studerende

Kurser i Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization (IASTM) med fokus på sportsskader

IASTM er en yderst effektiv behandlingsteknik af bl.a. sportsskader i muskel-fascie væv. Fordelene ved at bruge et IASTM værktøj er, at værktøjets overflader er meget mere effektive i at stimulere fibroblast aktivitet, reducere smerte, forbedre blodcirkulation og fjerne metabolisk affald. Derudover skåner behandlingsteknikken de hænder og fingre.

Kurset  vil have fokus på sportsskader og der vil der være "hands on"  workshops, hvor cases vil blive inkorporeret. .

Corrie Myburgh er underviseren på IASTM kurserne og er kiropraktor, lektor og PhD fra SDU. Corrie har stor erfaring med IASTM og har også selv udviklet og designet IASTM værktøjet, Ttool.

Tid og sted:
Ålborg området, d. 30. september kl. 9.30-16.30.
København, d. 19. november, kl. 9.30-16.30

 Pris:
1900 kr. inkl. moms
1500 kr. inkl. moms - gælder kun studerende
 

Kurser i Dry Needling - Basis & Avanceret 

Dry Needling er en yderst effektiv og evidensbaseret behandlingsform af myofascielle trigger punkter. Med dry needling arbejder man med nålen for at deaktivere triggerpunkter ved at udløse et såkaldt twitch respons, som er med til at neutralisere det intramuskulære miljø og genoprette homeostase. 

På basis kurset fokuseres der på, at du bliver fortrolig med dry needling teknikken ved en masse ”hands on” læring. Derudover er der et teoretisk oplæg med fokus på fysiologien og mekanismerne bag dry needling samt de sikkerhedsmæssige foranstaltninger, man skal være opmærksom på.

På de avancerede kurset fokuserer vi på de færdigheder, du allerede har tilegnet dig og integrerer denne viden med cases, patienthåndtering, ultralyd og nye teknikker. Det ene kursus fokuserer på hoved, nakke og skulder og det andet kursus fokuserer på trunkus & bækken.  

Corrie Myburgh og kiropraktor, Kim Corfixen er underviserne på Dry Needling kurserne og har tilsammen uddannet over 400 sundhedsprofessionelle.

Tid og sted:
Basis: Frederiksberg d. 2. september, kl. 9.30-16.30
Basis: Århus området d. 9. september, kl. 9.30-16.30
Avanceret (hoved, nakke & skulder): 
Frederiksberg d. 4. november
Avanceret (Trunkus & Bækken):
Frederiksberg d. 5. november

 Pris:
1900 kr. inkl. moms/kursus
1500 kr. inkl. moms/kursus - gælder kun studerende på basis
Torben, Corrie og Kim står klar til at lære dig nye teknikker, give dig effektive redskaber og stor viden, så du direkte efter kurserne kan tage den tilegnede læring i brug på behandling af dine klienter. Du kan se vores kursus oversigt og læse meget mere på www.alfacare.dk/kurser

Svar

 1. Stadig ledige pladser på Dry Needling Basis

  Vi har stadig ledige pladser på vores basis kursus i Kbh d. 2/9 og i Århus d. 9/9.

  På basis får du en grundlæggende teori om dry needling, vi gennemgår sikkerhed, bivirkninger og procedurer for dry needling. Endvidere vil vi gennemgå flg. muskler som er hyppisk behanldet i kiropraktor praksis.

  - Trapezius
  - SCM
  - Infraspin & supraspin
  - Pectoralis major
  - Biceps
  - QL
  - Gluteus medius
  - TFL
  - Gastrocnemius

  Tilmelding kan ske hos irene@alfacare.dk eller på alfacare.dk/kurser
  Oprettet: 26. aug. 2017 Af: Skjult