Emne

Medlem siden:
24-08-2010

Kiropraktor/ turnusassistent Søges til Næstved

Kiropraktorassistent/ Turnusassistent søges til Sydsjællands Største Kiropraktorklinik.

Da en af vores kiropraktorer, har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en kiropraktor til at overtage stillingen, hurtigst muligt i det nye år.
Vi er en stor tværfaglig klinik, med 4 kiropraktorer- hvoraf du bliver den ene- og 3 fysioterapeuter, og 3 sekretærer.
Vi har: Ultralydsscanning, tryk - og chokbølgeapparat, akupunktur, digital røntgen, tilknyttet kostvejleder, sportskiropraktor, og er åben for de nye tiltag du kommer med.
Vi behandler en bred vifte af patienter, har stor tilgang af spædbørn i vores praksis, er tilknyttet en af landets bedste basketball klubber- Team Fog Næstved-, har stor tilgang af nye patienter, og et godt samarbejde til praksislægerne i området.
Vores patienter spænder vidt i både aldersgruppe og problemstillinger, og du kan forvente en særdeles varieret og spændende hverdag på klinikken.
Hvis du er på udkig efter en turnusstilling, har vi stor erfaring i at have turnusassistenter.
Vi tilbyder medejerskab , så du i endnu højere grad, kan være med til at sætte DIT aftryk på de på Klinikken.
Klinikken er beliggende centralt i Næstved, i gå afstand fra tog og busser.
Du kan se mere på vores hjemmeside: www.kiro-huset.dk

Henvendelse til:
Frank Føns: ff@kiro-huset.dk- eller f.foens@gmail.com : tlf : 29207812