Emne

Af:
Skjult
Indlæg:
19
Medlem siden:
24-08-2010

WestLoft København søger kiropraktor!

Westloft mangler endnu flere kompetente hænder til at varetage den diagnostiske udredning og behandling af alle vores lægehenviste patienter! Har du lyst til og mod på en hverdag, hvor evidens, faglighed, engagement og professionalisme har højeste prioritet, har WestLoft masser at tilbyde dig.
Lyst til faglig udvikling og fornyelse vægtes højere end klinisk erfaring. Nyuddannede kiropraktorer skal derfor ikke holde sig tilbage.

6 gode grunde til at vælge WestLoft.

• Blandt de førende
WestLoft har med sine 3 klinikker (København, Glostrup og Ballerup) bevist, at der er et stadigt stigende behov for professionel diagnostik, behandling og forebyggelse af bevægeapparatslidelser på højeste faglige niveau
• Anseelse på speciallægeniveau
WestLoft nyder stor faglig anerkendelse blandt praktiserende læger og andre speciallæger, og er blandt andet tilknyttet efteruddannelsen af speciallæger i PLO regi og på Lægedage, hvor der bl.a. undervises i diagnostik og behandling af ryglidelser, fødder, skuldre, etc.
• WestLoft akademi
Westloft har igennem årene uddannet over 17 turnusassistenter og 6 nyuddannede kiropraktorer i specifik håndtering af fx. diskogene lidelser og i mange andre emner. Desuden i personlig udvikling/management for den usikre/tvivlende kiropraktor.
• Dynamisk virksomhed
Daglig sparring med 13 dygtige kolleger og højt kollegialt sammenhold. Jævnlige personalemøder med mange spændende emner på bordet, fx biomekanisk bikefitting (? se https://www.westloft.dk/behandlinger/bikefitting/)
• Mulighed for kompagniskab
WestLoft planlægger til stadighed at udvikle sin position og sit brand og påtænker flere klinik-kompagniskaber med dygtige og engagerede kiropraktorer i fremtiden
• Mulig deltagelse i undervisningsvirksomhed for læger
WestLoft underviser ofte uddannelses- og speciallæger i emner som ”Den moderne kiropraktor”, og i diagnostik af forskellige emner (ryg, fødder, skulder, ect). For den interesserede kiropraktor er der rig mulighed for at deltage.

Tiltrædelse efter aftale og løn efter kvalifikationer. Ansøgning bedes sendt pr. mail til jacob@westloft.dk (mobil 28435328) eller jonas@westloft.dk (mobil 21632162).
Fuld diskretion er en selvfølge.


Ingen svar endnu!