Dansk Kiropraktor Forening | Emne

Medlem siden:
15-09-2010

Ledigt ydernummer i Region Syddanmark

I medfør af praksisplanen på kiropraktorområdet i Region Syddanmark gældende fra 1. april 2011 er det besluttet, at der skal opslås et nyt ydernummer pr. år i planperioden.

Der opslås derfor et nyt ydernummer i kiropraktik til besættelse snarest muligt. Der er tale om et 0-yderenummer, hvor praksis’ geografiske placering og primære beskæftigelse forventes at være i Bogense.

Følgende principper vil ligge til grund for prioritering, når det nye ydernummer skal tildeles:

• at det bidrager til kapaciteten i regionens udkantsområder
• at det bidrager til nærhed i tilbuddene i alle dele af regionen
• at det indgår i etableringen af tværfaglige behandlerhuse
• at det sikrer, at befolkningen om muligt har valgmulighed mellem flere
praksis
• at det bidrager til praksis af passende størrelse
• at ydere uden ydernummer efter nærmere fastlagte principper kan tildeles
et ydernummer.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til chefkonsulent Mikael Harild, tlf.nr. 7663 1403 eller specialkonsulent Helle Bruun, tlf.nr. 7663 1412.

Ansøgningen indsendes på mail til helle.Bruun@rsyd.dk eller til Region Syddanmark, Praksisafdelingen, att.: Helle Bruun, Damhaven 12, 7100 Vejle.

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2013.

Ingen svar endnu!