Sygeforsikringen Danmark

Medlemmer af Sygeforsikringen "danmark" får tilskud til behandling hos kiropraktor. Gældende takster for kiropraktorhjælp kan findes på nedenstående hjemmeside. www.sygeforsikringendanmark.dk

Kommunale tilskudsordninger

Kommunerne har i visse tilfælde mulighed for at yde tilskud til kiropraktisk behandling udover det tilskud sygesikringen yder. Henvendelse rettes til den kommunale forvaltning.

I det Socialt-Kiropraktiske samarbejde er der mellem Dansk Kiropraktor Forening og Kommunernes Landsforening samt Københavns og Frederiksberg kommuner aftalt blanketter til brug for formidling af relevante helbredsmæssige informationer mellem kommunerne og kiropraktorerne, såfremt kommunerne har behov for oplysninger i forbindelse med sagsbehandling for klienter/patienter.

Læs vejledning vedrørende det Socialt-Kiropraktiske samarbejde på nedenstående link.

Det Socialt-Kiropraktiske samarbejde

HVAD KAN KIROPRAKTORER HJÆLPE MED?

På Kiropraktorguide.dk kan du læse og se film om de smerter og problemer, som kiropraktorer kan hjælpe med.

Find en kiropraktor