Se også  'Jobs/kurser/opslag'  hvor medlemmer kan annoncere.

World Spine Day

DKF og kiropraktorstuderende markerer Ryggens Dag med RygFessor-eventen i Odense fra kl. 10-15. Det sker i Flakhaven. Del event på Facebook

24.-27. oktober

WFC's uddannelseskonference

Konferencen, som WFC holder de år, der ikke er politisk konference, finder sted i London.

8.-11. november

Faglig Kongres 2018

Hold dig opdateret på: www.fagligkongres.dk, på Facebook og Instagram.
Kongressen med temaet 'Kiropraktikkens ståsted' foregår i Odeon i Odense - tre hele dage.

Studerende kan tilmelde sig den eksklusive breakout-session torsdag 8. november fra kl. 17 - læs mere og tilmelding hos FNKS

Torsdag aften 8. november holder DKF og FNKS turnuscafe. Studerende deltager som del af breakoutsessionen - se ovenfor. Klinikker, der søger turnuskandidat, tilmelder sig til dkf@danskkiropraktorforening.dk og får mere info om form og sted.

12.-16. november

DKF på Lægedage i Bella Center

20.-23. marts

Verdenskongres + europæisk kongres i Berlin

Verdensforbundet WFC holder sin 15. kongres samtidigt med, at den europæiske union holder sin 78. årskongres i Berlin.