Se også  'Jobs/kurser/opslag'  hvor medlemmer selv kan annoncere.

28. juni 2017

Kandidatafslutning på Klinisk Biomekanik

Det nyeste hold kiropraktorer dimitterer denne fredag under overværelse af familie, studiekammerater, studieledelsen, undervisere og de snart tidl. medstuderende dekanatet og DKF's ledelse.

23. august 2017

Bestyrelsesmøde

DKF's bestyrelse holder sit første møde efter sommerferien.

15. september 2017

KIROPRAKTOREN 3 på gaden

Denne dag udkommer årets tredje KIROPRAKTOREN digitalt. I weekenden lander det hos medlemmerne.

20. september 2017

Bestyrelsesmøde

DKF's bestyrelse holder møde fra 9-16 i Akademikerhuset

16. oktober 2017

World Spine Day

Igen i år markerer DKF denne dag sammen med FNKS.

10. og 11. november 2017

DKF Årsmøde med generalforsamling

Den geografiske turnusordning bringer årsmødet til Region Syddanmark, nærmere bestemt Comwell Middelfart. Som noget nyt er der ikke kun faglige kurser om fredagen, men også arrangementer om emner, der optager dig som medlem i form af tre målrettede medlemsmøder fredag eftermiddag for henholdsvis klinikejere, ansatte og studerende. Fredag aften debat og lørdag generalforsamling fra morgenstunden og om aftenen; den legendariske årsfest.

Læs mere her www.danskkiropraktorforening.dk/gf

13.-17. november 2017

Lægedage i Bella Center

Sædvanen tro er DKF med på de praktiserende lægers efteruddannelseskongres i Bella Center. Kig forbi og mød kiropraktorer og sekretariatsfolk.

24.-27. oktober 2018

WFC's uddannelseskonference

Konferencen, som WFC holder de år, der ikke er politisk konference, finder sted i London.