Se også  'Jobs/kurser/opslag'  hvor medlemmer selv kan annoncere.


25. marts-26. marts-1. april 2017

Topmøde og OK17-workshop

Kiropraktorernes nye målprogram skal være både realistisk, visionært – og relevant! Derfor byder vi medlemmer velkomne til tre topmøder i Viborg (25/3) - Middelfart (26/3) og København (1/4) spredt ud over landet, hvor eftermiddagen står i OK17's navn.

Fremtiden er her allerede – men hvordan skal Dansk Kiropraktor Forening gebærde sig i en virkelighed, der byder på både disruption, alternative fakta og øget digitalisering? I et sundhedsvæsen, der hele tiden er under forandring, og hvor nye aktører er klar til at slå døren ind, også på kiropraktorernes område. Men som man siger, nye tider giver også nye muligheder.

På topmøderne vil vi tage fat i de input, vi allerede har fået på Faglig Kongres i november, høre om der er flere nye ideer og så arbejde videre med de indkomne forslag. Konkret betyder det, at deltagerne skal byde ind, prioritere forslagene og gøre dem realiserbare.

Efter målprogram-debatten sætter vi fokus på overenskomsten i et par timer - og svarer på dine spørgsmål.

Spred ordet blandt dine kolleger - vi skal være så mange som muligt for at få lavet de bedste nye mål og få mest muligt videndeling om OK17:
Print denne flyer ud til dit køleskab og til personalerummet.

Program
9:00-9.30:   Morgenmad
9.30-12:00: Målprogram
Proceskonsulenter Christina Holm og Christian Seidelin fører os gennem arbejdet med inputtene fra sessionerne på Faglig Kongres.
12:00-13:00 Frokost i grupper
13:00-14:30 Videre arbejde med målprogrammet
14:30-14:45  Pause
14.45-16.30  OK17-messe
Vi slår 6 stande op, der handler om de centrale dele af OK17. Vi gør det sjovt at gå rundt til de forskellige stande, som er:
1) ’20 spørgsmål til OK-fessoren’
2) Akkrediteringsstand
3) Spinalstenose-stand
4) Prolapspakkestand
5) Kommunikationsstand
7) Systematisk efteruddannelse
 
16:30            Farvelsandwich

Hvor
Lørdag 25. marts: Golf Hotel, Randersvej 2, 8800 Viborg
Søndag 26. marts: Comwell, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart
Lørdag 1. april: First Hotel Copenhagen, Molestien 11, 2450 København SV

Tilmelding senest 20. marts
Til Pia Ravn på pr@danskkiropraktorforening.dk  – husk at angive, hvilket topmøde du deltager i.

OBS: Studerende er velkomne, men der bliver også holdt et særligt topmøde for studerende på SDU 4/4 i samarbejde med FNKS. Det foregår om aftenen og handler kun om de nye politiske mål.

> Læs mere om målprogramsprocessen her

> Læs mere om overenskomsten her

 

1. april 2017

Ny overenskomst

Overenskomsten, der blev indgået i efteråret 2016, træder i dag i kraft. Læs alt om den her: www.danskkiropraktorforening.dk/ok174. april 2017

Faglig Aften med topmøde om nye mål

Arrangementet foregår om aftenen, hvor de to erfarne proceskonsulenter Christina Holm og Christian Seidelin fører deltagerne gennem en proces, hvor de kan komme med deres input til, hvad kiropraktorerne skal stile efter af nye mål og visioner.

Det er åbent for alle studerende og gratis.

Facts

Start: kl. 17
Sted: lokale 17.019 i Winsløw Parken
Forplejning: Sandwich, drikkevarer + kaffe/the/kage
Tilmelding: Via FNKS' hjemmeside: www.fnks.org
 25.-27. maj 2017

ECU convention på Cypern 


Årskongressen i European Chiropractors' Union (ECU) foregår i Limassol på Cypern - læs og meld dig til her 

 

8. juni 2017 

Konference: Sundhed i muskler og led gennem hele livet

I samarbejde med  Det Nationale Forskernetværk for Sundhed i Muskler og Led og Danske fysioterapeuter er DKF medarrangører af konference om sundhed i muskler led gennem hele arbejdslivet.

Hvilken betydning har sundhed i muskler og led i løbet af et helt arbejdsliv, fra vi begynder i det første job til vi går på pension? Og hvad kan der gøres for at sikre bedst mulig sundhed i muskler og led hele arbejdslivet igennem? Det vil forskere og praktikere fortælle om på en endagskonference, som afholdes på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Læs mere  her, hvor du også finder link til tilmelding .

OBS:
Deltagerne har mulighed for at præsentere deres forskning ved at lave en poster. Hvis du har en poster, du vil præsentere på konferencen, skal du senest 1. maj udfylde denne posterformular. 


 

10. og 11. november 2017

Årsmøde med generalforsamling i Region Syddanmark

 Tid og sted: TBA