Arrangementer - Dansk Kiropraktor Forening

Se også  'Jobs/kurser/opslag'  hvor medlemmer kan annoncere.

22. august

En aften om ryglidelsers neurofysiologi

I forbindelse med kiropraktor Johanne Brinch Larsens ph.d.-projekt gæster den amerikanske neurofysiolog professor emeritus Andrew Haig, University of Michigan, Danmark, og du kan opleve ham dele sin viden på SDU til et aftenarrangement 22. august.

Andrew Haigs foredrag har fokus på klinikere som ser rygpatienter og som har en interesse indenfor neurologi. Han vil bl.a. fortælle om hans forskning i hvordan udvalgte ryglidelser kan diagnostiseres ved at lave elektromyografiske målinger af rygmuskulaturen.

Foredraget henvender sig til klinikere i primær og sekundær praksis som til daglig udreder og behandler rygpatienter. Derudover er foredraget også relevant for forskere og studerende indenfor sundhedsvidenskab med særlig interesse i ryglidelser og neurologi.

Arrangementet er fra kl. 17-19.00 og koster 400 kr., der inkluderer en sandwich og vand.

Læs mere og tilmeld dig her:

World Spine Day

DKF markerer dagen med RygFessor-eventen.

24.-27. oktober

WFC's uddannelseskonference

Konferencen, som WFC holder de år, der ikke er politisk konference, finder sted i London.

8.-11. november

Faglig Kongres 2018

Hold dig opdateret på: www.fagligkongres.dk, på Facebook og Instagram.
Kongressen med temaet 'Kiropraktikkens ståsted' foregår i Odeon i Odense - tre hele dage. Programmet er klar.

Early bird-rabat ved tilmelding inden 1.september!

Torsdag aften 8. november kl. 19 kan du tilmelde dig turnuscafe, hvis du er studerende, der snart søger turnusplads eller er klinik, der søger turnuskandidat. Skriv til dkf@danskkiropraktorforening.dk og afvent yderligere info om form og sted.

12.-16. november

DKF på Lægedage i Bella Center

20.-23. marts

Verdenskongres + europæisk kongres i Berlin

Verdensforbundet WFC holder sin 15. kongres samtidigt med, at den europæiske union holder sin 78. årskongres i Berlin.