Årets Kiropraktor 2017

Prisen som Årets Kiropraktor blev indstiftet i 2012 og kan tildeles en kiropraktor, som har ydet en særlig indsats inden for det kiropraktiske fagområde. Alle medlemmer af Dansk Kiropraktor Forening – inklusive studentermedlemmer – har haft mulighed for at indstille kandidater til prisen, som uddeles lørdag den 11. november 2017 på DKF's årsmøde.

Der er indstillet tre kandidater:

Annette Jørgensen

Indstillet af Rikke Gunderstofte med følgende begrundelse:

"At indstille denne ildsjæl, hvis hjertebarn er at hjælpe mennesker via kiropraktisk behandling, hvad enten de er børn, sportsfolk eller ældre, er ingen sag. Min mentor og min ven Annette Jørgensen er indbegrebet af kiropraktik - både for mig, hendes kollegaer rundt om i verden og mange af de studerende på SDU.

Alle ved, hvem Annette er! Hun har sat Danmark på verdenskortet indenfor sportskiropraktik ved diverse Olympiske Lege, World Games og andre store sportsevents. Hun har formået at brande os som provision. Annette ånder og lever for kiropraktik. Hun har tidligere forsket. Hun har rejst jorden rundt som sportskiropraktor. Hun er en stor inspiration for de studerende på SDU, som hun underviser i "vejen til en succesfuld kiropraktor" og pædiatri. Hun er med i pædiatriudvalget.

Annette, at være sammen med dig hver dag er en gave, og det synes dine patienter også! Tak for bamsekrammere og popcorn-gymnastik!"

Michael Randsøe

Indstillet af Louise Randsøe med følgende begrundelse:

"Jeg vil gerne indstille min far, Michael Randsøe, til årets kiropraktorpris. Det vil jeg pga. hans lange karriere, der startede i 1974.

Han har været formand for forsikringsudvalget, siddet i kontaktudvalget for Københavns Amt, siddet i klinikejerudvalget og andre udvalg, haft tæt på 30 turnuskandidater, osv.

Han har nu besluttet at stoppe med at arbejde til nytår, og jeg synes, det ville være en fantastisk måde for ham at slutte på."

Janni Bang

Indstillet af Erik Poulsen med følgende begrundelse:

"Jeg indstiller hermed kiropraktor Janni Bang til prisen for Årets Kiropraktor. Begrundelse i Jannis indstilling er baseret på Jannis store arbejde med akkreditering og datasikkerhed.

Alle emner vigtige for kvalitetssikring og udviklingen af vores profession og relevant for en seriøs medspiller i det danske sundhedsvæsen. Yderligere er det emner krævende stor indsigt, hvor Janni har valgt at afsætte den relevante tid til at forstå og formidle sin viden pædagogisk til resten af sine kollegaer gennem diverse mødearrangementer."

Der kan stemmes på én af de indstillede kandidater til og med 23. oktober 2017.

STEMMESEDDEL

KANDIDATER

Der kan kun stemmes på én kandidat.

Ikke tilmeldt Årsmødet endnu?

Find en kiropraktor