Nødtelefoner ved lukning - Dansk Kiropraktor Forening

Når sekretariatet er lukket...

...så kan du kontakte følgende, hvis noget uopsætteligt opstår:

• Ved uopsættelige spørgsmål af juridisk eller personalemæssig karakter kan chefkonsulent Birgitte Blenstrup træffes på 6178 7391.
  • Pressehenvendelser kan ske til kommunikationschef Christian Ankerstjerne på 2083 8984.
  • Øvrige uopsættelige spørgsmål kan rettes til direktør Jakob Bjerre på 2671 1602.

Alle sekretariatsmedarbejdernes mailadresser finder du her

Hvornår er sekretariatet åbent - og lukket?
Sekretariatet er åbent på alle hverdage, og der er telefontid fra kl. 10-16 (fredag dog kun til kl. 15).

Almindeligvist holder sekretariatet ferielukket et par uger i sommerferien samt på hverdagene mellem jul og nytår. Herudover kan komme lukkede dage grundet særlige begivenheder.

Lukkeperioder vil fremgå på forsiden og vil som oftest varsles her på hjemmesiden under 'Nyheder' - og følgelig i nyhedsmailen til alle medlemmer.

3. januar 2017