Fotos fra årsmøde og GF

Alle fotos af Søren Weile. Læs om årsmødets beslutninger her, find materiale her og se reportage i KIROPRAKTOREN, der udkommer midt i december 2015. Du kan også læse blogindlæg fra formanden på DKF Forum - hvis du er medlem.

Faglig Fredag 13. november

Brush up-kursus om MR. Arrangeret af NIKKB.

Underviser: Dr Martin D. Timchur, Clinical Director at PRO Chiropractic Radiology. DC, B.App.Sc, Grad. Cert. Eng, M.Chiro, M.App.Sc (Med Imag Interp) PhD Candidate.

Formand for Kiropraktorfonden og NIKKB Karsten Uno Petersen og DKF-formand Lone Kousgaard Jørgensen er med til at lancere KirCACS.

Henrik Wulff Christensen, direktør på NIKKB, fortæller om det nye system KirCACS til lanceringen.

De grønklædte hjælpere fra bestyrelsen i Foreningen af Nordiske KiropraktorStuderende deler Kir-caps ud.

Mange fremmødte til selskabets faglige arrangement, der bar overskriften 'Evidensbaseret praksis'

Første oplægsholder til selskabets faglige arrangement, filosof Uffe Juul Jensen.

Bestyrelsen i Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik.

POLITISK LØRDAG 14. NOVEMBER

Medlemmer ankommer og indregistreres.

Snak i pauserne.

BodyWorkFactory var surprise-band, der spillede DKF's 90-års-årsmøde i gang med balkanmusik.

BodyWorkFactory fik deltagerne sat i gang.

Formand for Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg Liselott Blixt åbner årsmøde.

Karsten Uno Petersen, formand for NIKKB og Kiropraktorfonden, bragte en hilsen fra videnscentret.

Generalsekretær Richard Brown taler om WFC og roste de danske kiropraktorer for de flotte resultater i landet.

Tilhørerne. Her chefkonsulent, jurist Annette Bonne fra sekretariatet.

Andreas Tøllner Christensen og Lise Lykke Oddershede modtager DKF's specialepris af professor Jan Hartvigsen fra Syddansk Universitet.

Århusianske kiropraktor Carsten Hviid blev Årets Kiropraktor 2015.

Ledende kiropraktor Søren O'Neill fra Rygcenter Syddanmark modtog æresprisen Kiropraktorprisen.

De nye kiropraktorer bydes velkommen i DKF med klapsalver og roser.

Og får taget foto!

Øystein Ogre talte til forsamlingen om European Chiropractors' Union, som han er formand for.

Bestyrelsen minus formanden. Direktør Jakob Bjerre til højre.

Rådsmedlem Nis Alnor aflagde rådsberetning for rådsformand Anders Tromholt, der var blevet forhindret på dagen.

Foto: Søren Weile