I november mødtes hver anden kiropraktor til kongres i Aarhus - hvad lærte de? Hvad fortalte Søs Egelind til sekretærerne? Hvad fortalte professor Kjeld Møller Pedersen som de nye økonomiske forudsætninger for praksissektoren? Hvem blev årets kiropraktor - og hvorfor? Få svaret i det nye nummer, hvor du også kan se den typiske kiropraktorklinik og høre om nyopdagede undergrupper af lændesmerter.

Læs hele bladet online
- eller dyk ned i artiklerne her:

INDHOLD
Side 2: Kort Nyt om pædiatridag, Lægedage, verdenskongres med mere
Side 3: Formandens leder: Tak for en rigtig god Faglig Kongres til alle
Side 4: FAGLIG KONGRES: Veloverstået for tredje gang.
Side 8: FAGLIG KONGRES: Årets kiropraktor 2016. Formandens årstale
Side 10: FAGLIG KONGRES: Hvor bevæger muskel- og skeletsygdomme sig hen?
Side 11: FAGLIG KONGRES: Perpektivet med Kjeld Møller Pedersen
Side 12: FAGLIG KONGRES: Søs Egelind satte tanker i gang.
Side 14: FAGLIG KONGRES: Hvad lærte vi?
Side 18: FAGLIG KONGRES: Nyt målprogram - Hvor vil I hen, medlemmer?
Side 21: NYT OM VIDEN
Side 22: Overenskomsten blåstempler kiropraktorernes kompetencer
Side 26: KiroFakta 2016: Klinikkerne bliver større og større
Side 28: Hvordan omsætter vi anbefalinger fra nationale kliniske retningslinjer til praksis?
Side 30: 360graders turnus 4:4 - Hvad gør et turnusforløb godt?
Side 32: Ph.d. om undergruppering af lændesmerter
Side 45: Kiropraktorernes videnscenter: Jan Hartvigsen topper rangliste, Udenlandske forskere stillede vigtige spørgsmål, ECCRE uddelte midler til 4 projekter
Side 38: Forskning kommenteret: Sandsynligheden for, at en diskusprolaps er inficeret med bakterier er forholdsvis lille
Side 39: 160 deltagere fra 30 institutioner diskuterede uddannelser
Side 40: Nye projekter om hofteartrose, diabetikere, børns rygsmerter og manipulationseffekt ved lændestivhed og smertesensibilisering
Side 42: Med til at udvikle praksisforskning i Hovedstaden
Side 44: Børn uddannet på World Spine Day
Side 46: DKF Info opsamlingsheat
Side 48: #biomekker
Side 49: Den selskabelige side: Muldvarpen er død
Side 50: Nyt fra din kreds

Næste nummer udkommer medio marts 2017

Annoncer (indrykkes hos DG Media) og opslag på Markedspladsen (max 80 ord til hos DKF@danskkiropraktorforening.dk) senest start-februar.

Læs ældre numre af KIROPRAKTOREN

Nå ud til alle kiropraktorer - annoncér i KIROPRAKTOREN

Annoncering (ikke opslag på Markedspladsen)
Annoncer indrykkes hos DG Media. Kontakt Malene Laursen på 33707679 eller Malene.L@dgmedia.dk
Du kan også kontakte koordinator Henriette Husted på 33 70 76 41 eller henriette.h@dgmedia.dk

Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her

Markedspladsen - gratis for medlemmer
Mail max 80 ord til DKF - se fristerne nedenfor. Vil du have dit opslag på hjemmesiden også, indryk det via selvbetjening på DKF Forum. Det vil så blive vist her på hjemmesiden under 'Jobs/kurser/opslag.'

Ideer og tekstbidrag
Har du en god ide eller en artikel, du gerne vil skrive, så skriv eller ring til redaktøren og hør nærmere. Vær i øvrigt opmærksom på, at deadline for artikler ligger tidligere end annoncedeadline og aftales individuelt.

Ingen artikler kan godkendes på forhånd, og redaktionen udsteder ingen forhåndsgarantier for offentliggørelse af artikler.

Redaktør Tanja Skov Carlsen:  tsc@danskkiropraktorforening.dk

Udgivelsesplan 2017
Nr 1: Udkommer 10. - 12. marts. Annoncedeadline 15. februar.
Nr 2: Udkommer 9. - 11.  juni. Annoncedeadline 17. maj.
Nr 3: Udkommer 15. - 17. september. Annoncedeadline 23. august.
Nr 4: Udkommer 15. - 17. december. Annoncedeadline 22. november.

Hvad er KIROPRAKTOREN?
Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift, KIROPRAKTOREN, udkommer 4 gange årligt. Bladet sendes til alle medlemmer af DKF, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Redaktion
Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen.

Opdateret september 2016