Årsmøde 2010_11.jpg

Alt det får du til Årsmødet for studentermedlemmer i Horsens 8. og 9. november!

Dansk Kiropraktor Forening (DKF), Foreningen af Nordiske KiropraktorStuderende (FNKS) og Kiropraktorernes Videncenter NIKKB har sammensat et særligt program til dig.

Meld dig til med det samme og senest 23. oktober - eller læs mere...

Det starter fredag den 8. november om eftermiddagen, men har du haft radiologi, kan du deltage i et røntgenkursus allerede om morgenen.

Er du en af dem, der skal til eksamen denne fredag og derfor først kan være fremme sent på eftermiddagen, så meld dig endelig til og kom, når du kan. Vi fortæller oplægsholderne, hvorfor nogle af jer evt. kommer for sent. 

Prisen? Du skal kun selv betale for at komme til Hotel Opus Horsens og hjem i gen, og du skal punge ud, hvis du vil deltage i den fælles frokost fredag og/eller lørdag og i den store årsfest lørdag aften. 

  • For studerende på alle årgange! Eneste krav er, at du medlem af DKF. Er du ikke det endnu, så bliv det her

PROGRAM

Fredag 8. november
09:35 Radiologi med Sarah Dion (KUN FOR STUDERENDE PÅ SIDSTE KANDIDATÅR):
Her er en enestående chance for at blive endnu bedre til at kigge på røntgenbilleder, undervist af Sarah Dion, som er canadisk kiropraktor med speciale indenfor radiologi. Sarah får de bedste anbefalinger for hendes undervisning i billeddiagnostik. Hun har erfaring fra Canadian Memorial Chiropractic College (CMCC) og er pt. ansat på Institut Franco-Européen de Chiropraxie i Toulouse samt fra postgraduat programmer bl.a. i Schweiz.

På dette 3 timers kursus vil hovedfokus være på røntgen af columna, med lidt krydderi af CT og MR. Undervisningen bliver for en stor del case baseret med gennemgang af alt fra normalvarianter, scolioser, degenerative forandring og frakturer til mere eksotiske fund. En unik mulighed for at møde en verdensklasse underviser indenfor radiologien.

12:00-13:00 Frokost:
Vil du deltage i den fælles frokost på hotellet koster det 250 kr.

13:30 Workshop om tværfagligt samarbejde:
Hvad kræver det at arbejde tværfagligt med personer, som har forskellige baggrunde og overbevisninger? Hvordan sikrer man god kommunikation og en frugtbar samarbejdskultur? Hvordan griber man det an på et hospital eller rygcenter? Hvordan gør man i en kiropraktorklinik? Hvad er udfordringerne? Do’s and dont’s? Få redskaber fra en specialist og erfaringer fra både kiropraktorer og andre fagpersoner. 

18:00-19.30 Turnuscafé og lidt mad:
Uanset om det er lige oppe over, eller der er flere år til, du skal i turnus, er det altid interessant at møde kiropraktorer fra forskellige klinikker rundt om i landet. Og hvem ved, måske er det her, du møder den tutor, du kommer i turnus hos? Dem, du kan møde, er kiropraktorer fra klinikker, der søger turnuskandidater inden for den nærmeste årrække, og nyuddannede, der er eller lige har gennemført turnus. Læs om mere om turnus: danskkiropraktorforening.dk/turnus

19:30-21:00 Fælles debat:
Deltag i årsmødets store, fælles debat om et aktuelt emne, som fastlægges meget snart.

21:00 Bus til hytte:
Deltagerne køres til hytten Olufsborg.

Lørdag 9. november
9:00 Bus fragter dig fra hytten til Hotel Opus

10:00 DKF generalforsamling 2019 – åben del
I denne del af forsamlingen kan du opleve politiske taler, nyuddannede kiropraktorer aflægge Kiropraktorløftet, uddeling af priser til bl.a. bedste speciale og Årets Kiropraktor.

12:00-13:00 Frokost
Vil du deltage i den fælles frokost på hotellet koster det 250 kr.

Kl. 13:00 DKF generalforsamling 2019 – lukket del
Forsamlingen fortsætter, nu kun for medlemmer. Det er her, forsamlingen vælger bestyrelse, godkender regnskab og træffer beslutninger. Studentermedlemmer har ikke stemmeret, men må gerne overvære generalforsamling.   

Kl. 19:00 Årsfest på Fængslet
Den legendariske årsfest holdes på det gamle Horsens Statsfængsel og for prisen får du tre-retters middag, vinmenu, liveband, dj og surprise. Prisen er 900 kr.

OBS: der er ikke mulighed for at overnatte i hytten fra lørdag til søndag!

Download invitation med program

> Følg med på: www.danskkiropraktorforening.dk/gf

#KIROKONGRES