OleCaroe-40-jubi.jpg

I år er det 40 år siden at Ole Carøe slog dørene op til sin klinik på tredje sal i Holte Midtpunkt. Han var lige kommet tilbage til Danmark efter sin uddannelse på Palmer College of Chiropractic i Iowa USA.

– Dengang var vi forholdsvis få kiropraktorer i Danmark, og det mest naturlige for mig, var at starte som selvstændig. Så i 1979 slog jeg for første gang dørene op for kiropraktorklinikken i Holte Midtpunkt, fortæller Ole Carøe og fortsætter:

– Der har været fart på i alle årene. Jeg har haft 7 kiropraktorer i et års turnus og i alt 10 kiropraktorer ansat i perioden. Det er blevet til 30.600 patienter og mere end 153.000 behandlinger. Vi har behandlet kolikbørn, idrætsfolk og mennesker i alle aldre - helt op til 101 år. Behandlingerne er hovedsageligt smerter i lænd, nakke og hoved. Også idrætsskader som tennisarm, skulder, knæ og fod. Dertil ikke at forglemme den vigtige forebyggende og vedligeholdende behandling. I 2018 indledte jeg også et samarbejde med Rudersdal Kommune om sundhed og forebyggelse på arbejdspladsen, en indsats jeg forventer mig en del af fremover. Så jo, selv efter 40 år er der nok at tage sig til, fortæller en glad Ole Carøe.

Alle er velkomne til 40 års receptionen på Kiropraktisk Klinik Holte den 16. august. 

Adressen er Holte Midtpunkt 23,3 d i tidsrummet fra kl. 14.00 til 17.00