_H4A0328.JPG

Arrangementet er for alle kandidatstuderende og for kommende tutorer, der søger turnuskandidat. Vær opmærksom på, at der er særlige regler for, hvem der kan godkendes som turnustutor  

Sted
Syddansk Univrsitet Campus, lokale U81 og U82 i nærheden af hovedindgangen og IOB.

Opbygning
Arrangementet, som er gratis og foregår på SDU i Odense, falder i to dele: 

  • Kl. 17.30 starter informationsmøde for de studerende. Der er oplæg om regler og indhold i turnus, om forventningsafstemning og om DKF's rolle i overgangen fra stud. til cand. og flyvefærdig kiropraktor. Der er også oplæg om, hvordan det er at være i turnus.
  • Kl. 19.30 starter turnuscafeen, hvor klinikker, der søger turnus, først helt kort præsenterer sig selv i plenum for de studerende. Hvor lang tid hver klinikejer/klinik har, afhænger af hvor mange klinikker, der tilmelder sig, men det bliver nok i omegnen af 5. minutter til hver klinik. Slideshow kan bruges. Efterfølgende speeddater de studerende klinikkerne i grupper.

Der serveres sandwich, drikkelse, kaffe/the og kage.

Jeg er kiropraktor, hvor melder jeg mig til?
Klinikker tilmelder sig via mail til dkf@danskkiropraktorforening.dk senest mandag 4. marts. Oplys hvor mange fra klinikken. Søger du turnuskandidat, men er forhindret i at deltage i arrangementet, tilbyder vi som noget, at du kan sende et opslag (1 A4-side), som vi så tager med og gør opmærksom på på selve aftenen. Send opslaget senest mandag 4. marts på ovenstående mail til os. Vi sender flere detaljer og præcist program. Er det første gang du skal have en turnuskandidat, er du velkommen til at deltage i info-mødet, der starter kl. 17.30.

Jeg er studerende, hvor melder jeg mig til?
Her hos FNKS: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NIvvn-V44APnUZJnNDRvLL7_JktsT-1PTbFjkk-0VbY/edit#gid=0

Øv, jeg kan ikke komme...
Er du kiropraktor, kan du sende os et opslag (1 A4-side) senest 4. marts. Så tager vi det med til arrangementet. Brug ovenstående mailadresse. Du kan også oprette et opslag på Markedspladsen. Det samme kan studerende, der søger turnusstilling, gøre.