IMG_1042.JPG

Formiddagen bliver lige som sidst fyldt med spændende emner fra de forskellige fokusgrupper, og efter en lækker frokost åbnes eftermiddagens program med en spændende oplægsholder, oplyser selskabet. Her kommer fagdagens tema rigtigt i spil, nemlig Ulighed i Sundhed – og hvor kiropraktorer kan hjælpe.

Herefter overlades scenen til DSK’s nyeste fokusgruppe, Fokusgruppen for Socialkiropraktik, der vil klæde deltagerne på til at spille en aktiv, koordinerende rolle i patientforløb, hvor patienten er blevet helt eller delvist uarbejdsdygtig eller måske endda er ved at miste sit job. De vil præsentere værktøjer, som kan bruges mandag morgen i klinikken og gennemgå samarbejdet med både praktiserende læge og jobcenter.

Hvis dagen ikke kan holdes fysisk, holdes en forkortet fagdag online, til reduceret pris.

Notér datoen - og skriv endelig til os på hjemmesiden: www.dskkb.dk/kontakt - hvis du er usikker på, om du er medlem.