IMG_1042.JPG

Der er ikke behov for tilmelding. Medlemmer af DSK modtager links til møderne i løbet af uge 9.


Her er programmet

 

Fagdag d. 6. marts:

Kl. 09.00-10.45 Fokusgruppen for socialkiropraktik
"Min chef spørger om, hvornår jeg kan komme på arbejde igen?” 
Hvad svarer du? Og hvad svarer den praktiserende læge? Kom og hør praktiserende læge Anne Møller fortælle om den praktiserende læges arbejde med sygefravær hos deres patienter. Vi præsenterer desuden fokusgruppens arbejde med praktiske værktøjer, der har til hensigt at klæde kiropraktorerne på til at hjælpe deres patienter, når smerter og funktionsnedsættelse konflikter med arbejdslivet.  
Tovholdere og undervisere: Praktiserende læge Anne Møller. Kiropraktorerne: Maria Ehs, Christina Nielsen, Jakob van Dijk, Kristine Fink og Mette Stockendahl Jensen

Kl. 11.00-13.00 Fokusgruppen i pædiatri
"Klinisk vejledning for spædbørn i kiropraktorpraksis" 
DSK er netop udkommet med en klinisk vejledning, der primært omhandler de generelle forhold, der gør sig gældende for optagelse af anamnese og undersøgelse for patienter i aldersgruppen 0-1 år. Vejledningen gennemgår desuden kortfattet de behandlinger, der typisk benyttes i kiropraktorpraksis samt behandlingsovervejelser for de hyppigste henvendelsesårsager. På fagdagen vil pædiatrigruppen fra DSK præsentere denne vejledning, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til den. 
Oplægsholdere på præsentationen er alle fra pædiatri-gruppen samt Lise Hestbæk

Kl. 13.15-15.00 Fokusgruppen for idrætskiropraktik
Peter Kock Hansen, Idrætskonsulent Parasport Danmark vil fortælle omkring Parasport Danmark – hvor er vi i dag, og hvor er vi på vej hen. Med fokus på vores landshold i Kørestolsrugby, som klarer sig rigtig godt. 
Adam Blicher, Sports- og præstationspsykologisk konsulent, vil fortælle omkring motivation af kørestolsrugbyspillerne, som han siden august 2020 har arbejdet med på det psykologiske plan, og han vil fortælle lidt mere om motivation i en corona-præget-tid.  

 

Praktisk info:
Fagdagen vil blive afholdt online på Zoom. Dagen før fagdagen vil du modtage links til de tre forskellige oplæg. Hvert oplæg har sit eget link, så hvis du vil høre flere oplæg, skal du efter endt møde trykke dig ind på næste mødes link og skrive kodeordet, som står i mailen. Der er ingen tilmelding, så du deltager bare ved at logge på. I nogle af sessionerne vil der være mulighed for at deltage aktivt med video, og andre vil interaktionen foregå via Q&A´s og ved afstemninger. Husk at slukke din mikrofon, når du ikke skal tale.

Arrangementet er gratis for medlemmer af DKF, som har omkring 350 medlemmer. Er du i tvivl om du er medlem, kan du kontakte DKF's sekretær Susanne Lønstrup Nielsen på dkf@danskkiropraktorforening.dk

Vil du melde dig ind, så brug kontaktformularen her