_H4A0484.JPG

Det var femte gang, at Dansk Kiropraktor Forening, Kiropraktorfonden og Kiropraktorernes Videncenter NIKKB skulle have slået dørene op til Faglig Kongres. Med et bugnende program tilrettelagt af efteruddannelsesenheden på NIKKB i samarbejde med Dansk Kiropraktor Forening og input fra diverse interessenter.

Pga. pandemien er kongressen dog aflyst 23. september, hvilket du kan læse mere om her

DKF's årsmøde afholdes digitalt 14. november over et par timer med taler, prisoverrækkelser og de nyuddannede kiropraktorers aflæggelse af Kiropraktorløftet. Medlemmer har kunne indstille kandidater til Årets Kiropraktor og til den store Kiropraktorpris senest 21. september.

TIDLIGERE KONGRESSER

POLITISK KONGRES, NÅR DER IKKE HOLDS EN FAGLIG

I ulige år, hvor der ikke holdes Faglig Kongres, holder Dansk Kiropraktor Forening og Videnscenteret NIKKB politisk kongres, som dog også indeholder dage med kurser og ny viden, men er centreret om DKF's generalforsamling, der typisk afholdes om lørdagen.

Siden er oprettet 7. januar 2020 og opdateret 23. sept.