TUEN8.1-009201.jpg

Funktionalitet
DKF's forum er et simpelt, lukket debatforum for medlemmer.

Det består af to rum:
- et generelt debat-rum, hvor medlemmer kan oprette og besvare indlæg. 'Fri debat' hedder det
- og så en formandsblog.

Ønsker du at få notifikationer, skal du trykke på "Få en mail, når der er nyt". Det kan man gøre både inde i hver tråd, der oprettes - og så inde i hvert af de to rum.

Slår du den tid ude på forsiden af 'Fri debat', får du notifikationer hver gang der sker noget der, hvor medlemmer debatterer eller deler viden. 

 

Her skal du klikke for at få mail, når der sker nyt på forum

 

Markedspladsen
Opslag til 'Markedspladsen' oprettes ude på den åbne del af hjemmesiden, hvor alle kan udfylde en formular - uden at være logget ind på forum:
www.danskkiropraktorforening.dk/opretopslag 

Regler
De sædvanlige debatregler på internettet gælder også på vores forum.

Alle debatindlæg holdes i en god tone. Vi frabeder os bandeord, øgenavne og personlige angreb. Undgå at være spydig, nedladende og provokerende, og prøv også at undgå for meget ironi. Hvis du er meget engageret i et emne, så er det en rigtig god ide at læse dit indlæg igennem, inden du poster det. Vent evt. 10 minutter, inden du gør det.

Husk, mange nuancer går tabt i den her form for skriftlig kommunikation, hvor man ikke kan se ansigtsudtryk o.l. hos hinanden, så tænk over, om det du skriver kan misforstås, eller kan lyde mere hårdt eller voldsomt, end det er tænkt.

Vær også opmærksom på ikke at genfortælle detaljerede patienthistorier eller oplyse personfølsomme oplysninger på forum. Vær også opmærksom på, at det ifølge konkurrenceloven er ulovligt at udveksle kundeforhold og aftale særlige salgsstrategier og priser.

Sekretariatet og bestyrelsen følger med og ser samtlige indlæg og kommentarer, men forum er ikke det rette sted at sende spørgsmål til hverken sekretariat eller bestyrelse.

Har du spørgsmål eller konkrete klager til sekretariatet eller bestyrelse, anbefales det derfor at kontakte sekretariatet direkte, via mail eller telefon: 3393 0400 på hverdage mellem kl. 10 og 16 (fredag kl. 15).

 

 

 

Opdateret februar 2021