Pakkeforløbsfoldere_.png
Foldere

Foldere og flowchart opdaterede 2022

Ønsker du at få en stak til at dele ud eller have liggende fremme, kan de bestilles (gratis!) på DKF@danskkiropraktorforening.dk.

Brug folderne, når du inkluderer patienter i pakkeforløb. Skriv evt. dato for inklusion på patientfolderen ud for tiden 0 og brug tidslinjen til at illustrere
planen for patienten.

Hvad kan man sige ved inklusion?

”Du har tegn på nerverodspåvirkning. Derfor sætter jeg dig i et forløb, hvor du følges tæt efter de samme retningslinjer som hos lægen.

Vi kommunikerer med lægen om forløbet, bl.a. omkring smertestillende medicin, og du kan henvises til MR-scanning eller rygcenter, hvis det viser sig nødvendigt.

Forløbet betyder, at du får et større tilskud til behandling.

Du skal booke tider til statuskonsultationer om 2, 4 og 8 uger (diskusprolaps) / 4 og 12 uger (stenose) allerede i dag, da de skal ligge ret præcist i forhold til i dag af hensyn til tilskuddet fra Sygesikringen. (Skriv evt. dato for inklusion på patientfolderen ud for tiden 0 og brug tidslinjen til at illustrere planen for patienten.)

Du får sandsynligvis brug for behandlinger mellem disse faste konsultationer. Dem kan vi tilrettelægge undervejs. Hvis du har det godt efter fx 2 uger, kan de sidste konsultationer aflyses igen, og du er naturligvis ikke bundet af forløbet længere. Lige nu tyder det på et lidt længere forløb.”

 

Tekst om tilskudsstrukturen til borgere

Hvordan er priser og tilskud skruet sammen hos kiropraktoren?

 • Der eksisterer tre pakkeforløb ved diskusprolaps og spinalstenose med særligt højt tilskud

 • Tre typer førstegangshonorarer, der udelukkende afhænger af, hvornår du sidst har været hos en kiropraktor i klinikken:

  1. Hvis du har været her indenfor et år
  2. Hvis det er mellem 1 og 3 år siden, du har været her
  3. Hvis du ikke har været her før eller det er mere end 3 år siden

 • Tre typer honorarer i de opfølgende konsultationer, der afhænger af, hvor enkel eller omfattende behandlingen er:
  1. Afgrænset
  2. Almindelig
  3. Udvidet 

Læs mere om ok21

 

Opdateret 16/9 2021