Men efter 42 år som aktive kiropraktorer er der andre drømme og mål, vi håber at kunne indfri. Så hvis du har mod på at blive selvstændig klinikejer i et område af Danmark, der byder på ideelle forhold, også for resten af familien, med uspoleret natur med Vesterhav og plantager, med gode skoler og daginstitutioner og favorable økonomiske boligforhold, så er muligheden her.

Vi er 2 fuldtidskiropraktorer. Vores klinik på 200 kvm. har 3 behandlingsrum og røntgenfaciliteter. Patientgrundlaget er godt. Selv om klinikken har god årsomsætning, vil et køb af klinik for køber ligge på et acceptabel og favorabelt niveau.

Lyder dette spændende for dig (så er det fordi, det er spændende), og vi fremviser gerne klinikken.

Venligst kontakt kiropraktorerne Ann Plews eller Lars Bargmann Madsen på tlf: 75-225959, eller kiropraktor.varde@pc.dk.

Læs mere her..