Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling (5 år, 37 timer/uge), bestående af 3 kombinerede ansættelser på hhv. Rygcenter Syddanmark, Ortopædkirurgisk afdeling og Medicinsk afdeling (alle Sygehus Lillebælt). Der er gode muligheder for fastansættelse i forlængelse af endt uddannelse.

Den uddannelsessøgende refererer til en personlig vejleder/tutor, som er uddannelsesansvarlig overlæge og/eller specialkiropraktor på hoveduddannelsesstedet. Sygehus Lillebælt er et velkonsolideret sygehus med 3 skarpe profiler: Middelfart Sygehus - Regionalt Rygcenter, Kolding Sygehus - Akutsygehus og Vejle Sygehus - Kræft- og specialistsygehus i de store folkesygdomme. Vi er i en positiv udvikling med et ambitiøst mål om at være Patienternes Sygehus med forskning som fundament for excellence i patientbehandlingen. Vi er flere gange kåret som Danmarks bedste hospital af Dagens Medicin. Vi har en årsomsætning på 3,1 mia. kroner.

Løn og ansættelsesvilkår er efter AC overenskomsten, og ansøgninger modtages kun fra kiropraktorer med autorisation til selvstændigt virke (afsluttet turnusuddannelse).

Ansøgningsfristen er den 1. februar 2020. Samtaler afholdes primo marts.

Ansættelsesstart 1. marts eller efter aftale.

For yderligere information kontakt:
Søren O'Neill, ledende kiropraktor, klinisk lektor - tlf. 4043 2004.
Mikkel Konner, specialkiropraktor, klinisk lektor - tlf. 6168 1792.

Læs hele opslaget i vedhæftede link, hvor du også kan læse, hvordan du ansøger.

Læs mere her..