Jeg blev uddannet kiropraktor på SDU i juni 2022 og søger en turnusstilling.

Jeg drømmer om at blive en del af en klinik, som er med til at føre kiropraktik med fremad; et sted hvor tværfaglighed, kollegial sparring og videreuddannelse er i højsædet og hvor jeg kan være med til at gøre de ting for mine patienter som virker. Jeg er fleksibel omkring opstart og geografisk lokation, det vigtigste for mig er at lande i den rette klinik, hvor jeg har mulighed for at udvikle mine kompetencer som kiropraktor.

Hvad kan jeg tilbyde din klinik?

Jeg har som kiropraktor erfaring fra klinikophold på studiet, og har siden 5. semester også været en del af holdet bag justeringsmakkerne, som 2 gange ugentlig har stået for morgentræning for alle kiropraktorstuderende. Fokus her har været interventioner og undersøgelser, der undervises i på studiet. Jeg føler at dette har givet mig et forspring på de færdigheder, som jeg ellers først ville kunne anvende i praksis efter endt uddannelse.

Jeg har ved siden af studiet været selvstændig personlig træner i 5 år. Jeg startede som personlig træner på baggrund af de kompetencer, som jeg havde med fra fysioterapistudiet, og byggede videre med kurser i smertevidenskab, og adaptiv træning, og har sidenhen også bragt flere og flere af mine kompetencer som kiropraktor i spil. Personlig træning har hos mig handlet om forbedring af kroppens funktion; det være sig fra mindre stærkt til mere stærk, smertefuld til smertefri, eller fra lavt til højt funktionsniveau. Dét at forbedre andre menneskers hverdag, det er det jeg som kiropraktor brænder for. Jeg har som personlig træner også samarbejdet tværprofessionelt med fysioterapeuter, kiropraktorer og psykologer når dette har været i klientens interesse.

Disse erfaringer tager jeg med mig ind i mit virke som kiropraktor; færdigheder indenfor kommunikation, genoptræning, tværprofessionelt samarbejde, behandling af længerevarende smerteproblematikker og ikke mindst tilrettelæggelse af personlige forløb med patienten i fokus. Dertil har jeg også kompetencer indenfor diagnostik og behandling af muskuloskeletale problemstillinger tilegnet på studiet.

Det er vigtigt for mig at give den bedst mulige behandling til mine patienter, og jeg søger altid at forbedre mig. Om det er indenfor kommunikation, diagnostik eller passiv/aktiv behandling, så tager jeg så meget til mig som jeg kan, og efteruddanner mig gerne for at jeg kan levere den bedste behandling til mine patienter. Det er i den forbindelse vigtigt for mig at det tager afsæt i evidensbaseret praksis, hvorfor jeg efterstræber at holde mig opdateret på grundlaget for behandlingerne jeg som kiropraktor anvender.

Jeg har særlig interesse indenfor langvarige smerteproblematikker, sportsskader og genoptræning, samt behandling og præventivt arbejde for at forebygge disse.

Jeg håber at mit opslag har vakt din interesse, og at du har lyst til at mødes eller ringes ved til en uddybende uforpligtende samtale. Jeg fremsender også gerne et CV, hvis dette skulle have interesse.

Jeg kan kontaktes på
Mail: benjamintratz@gmail.com
Mobil: 30118213

Med venlig hilsen
Benjamin Ratz