Kiropraktisk Center Sydfyn søger dygtig og engageret kiropraktor til at dække for undertegnede under min barsel.

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt efter dit ønske, og løber fra 1. juni til 30. september 2024 - der vil være mulighed for en 2-ugers sommerferie.

Ugen er fordelt på 3 dage i Svendborg og 2 dage i Faaborg Fysioterapi, der udover Kiropraktisk Center huser 9 dygtige og engagerede fysioterapeuter, holdtræning og træningscenter.

Vi er en stor, veletableret og velfungerende klinik i Svendborg med afdelinger i Rudkøbing og Faaborg. Holdet består aktuelt af 7 kiropraktorer og 1 massør samt 3 sekretærer. Klinikken i Svendborg har digital røntgen og K-Laser.

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsbehandling til vores patienter, uanset om det drejer sig om børn, sportsudøvere, kontorfolk eller pensionister.
Vi har godt kollegialt samarbejde med de lokale fysioterapeuter og lægerne på Sydfyn.

Du skal være autoriseret kiropraktor med gyldig dansk autorisation, evne at kunne arbejde selvstændigt samt i et team. Du skal besidde gode kommunikationsevner, empati og mestre interaktion med mennesker med forskellig baggrund.

Du skal have godt humør, være fagligt engageret og ønske at bidrage til det kollegiale samarbejde. Ansættelsesforhold drøftes til samtalen.

Kunne det have din interesse at få sommeren hos os, så send din ansøgning til os på mortenb85@gmail.com

Ansøgningsfrist er senest 15. marts 2024, samtaler afholdes løbende.


Venlig hilsen

Morten Bækgaard
Kiropraktisk Center Sydfyn

Link til klinik