Fysiodanmark Bülowsvej Frederiksberg søger en kiropraktor til ansættelse på 20 timer pr. uge med mulighed for mere, som har lyst til at bidrage kollegialt såvel fagligt til en fed hverdag.

Vi søger en kiropraktor som har lyst til at blive en del af en større privat klinik på Frederiksberg, bestående af 20 fysioterapeuter, 2 sekretærer og 2 massører. Klinikken har eget træningscenter, som varetages af vores fysioterapeutstuderende. Dine kollegaer vil være veluddannede og erfarne fysioterapeuter med forskellige specialer, på en klinik hvor vi både vægter det manuelle, træningsterapien og mødet med patienten. Gennem samtalen med patienten og en kompetent undersøgelse, ønsker vi at møde patienten hvor de er, og sammen lægge en plan som kan realisere deres mål.

Fælles sparring og faglige aftener er en fast del af arbejdskulturen på klinikken, og vi ser en stor værdi i at kunne arbejde tværfagligt mellem fysioterapi og kiropraktik. Vi ønsker at samarbejdet skal bidrage til den faglige udvikling på klinikken og komme patienterne til gode i deres behandlingsforløb.

Vi tror på, at vi alle sammen vokser mest fagligt og menneskeligt når vi trives godt. Vi vægter et arbejdsmiljø højt hvor rummelighed og udvikling går hånd i hånd, hvor faglig sparring og nysgerrighed skaber de bedste rammer for at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Vil du være med til at opstarte vores tværfaglige samarbejde, og sætte dit eget præg? Så send dit CV og ansøgning til Mikkel, mih@bulowsvejfys.dk

Der holdes samtaler løbende.
- Ansættelse overholder DKF’s standardansættelsesaftale for kiropraktorer pr. april 2023.