Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen!

Rygcenter Roskilde er en stor, veletableret klinik med fire kiropraktorer, en fysioterapeut, massører og en Mensendieck instruktør.

Klinikken er centralt placeret på byens største torv med udsigt til Roskilde Domkirke, det gamle rådhus og torvets varierende liv med marked og kulturelle aktiviteter.

Vi forventer faglig seriøsitet, dygtighed og entusiasme. Vi vægter et godt fagligt og tværfagligt samarbejde og lyst til udvikling og læring. Vi deltager ivrigt i - og tilskynder deltagelse i - kurser og vi videreformidler ny læring til hinanden. Det gør vi bl.a. ved ugentlige tværfaglige møder.

Vi har et supergodt samarbejde med - og får mange henvisninger fra - de lokale læger og andre sundhedsfaglige grupper.

Vi værdsætter dette samarbejde højt, og vi arbejder aktivt for at vedligeholde og forbedre det. Det gør vi primært via kontinuerlig, god, relevant og saglig kommunikation.

Roskilde er en gammel by med et rigt kultur, - og erhvervsliv, hyggelige, små butikker og generelt en by med sit eget liv. Kun 30 min. fra København ligger Roskilde ved fjord og skov, med gode muligheder for idræts, - og udendørs aktiviteter.

Patientgruppen spænder vidt både i aldersvariation og i indtægt og livsstil. Det er med til at sikre en spændende hverdag, der altid byder på noget nyt.

Vi tilbyder chokwave-terapi. Vi arbejder i KirCacs og har naturligvis digitalt røntgen.

Vi har et godt socialt miljø, højt til loftet og en afslappet tone - når forholdene tillader det, sætter vi pris på hyggelige arrangementer sammen.

Ring eller skriv, hvis du har uddybende spørgsmål, gerne vil have en rundvisning eller vil sende en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Rygcenter Roskilde

Ved eventuelle uddybende spørgsmål kan du ringe til Eva på 29464887.

Ansøgninger sendes til: eva@rygcenterroskilde.dk

Læs mere her..