Tiltrædelse 12. juli 2021 - eller efter aftale.

Er du:
Fagligt velfunderet
Glad og positiv
Selvstændig
Energisk
..... så har vi drømmejobbet til dig.

Kiropraktorerne Kongevej er en tværfaglig klinik med 7 kiropraktorer, 2 fysioterapeuter, 3 massører og 5 deltidssekretærer. Vi tilbyder også akupunktur, K-laser, chokbølgeterapi, holdtræning og digital røntgen.

En veletableret klinik med stadig stigende patienttilgang. Behandlings-sponsorer for SønderjyskE herrehåndbold.

Vi udvikler os hele tiden, deltager i kurser, er forskningsklinik og deltager i diverse pilotprojekter. Klinikken har god erfaring med turnusassistenter, og vi interesserer os for samarbejdet med områdets læger.

Patienterne roser os ofte for den gode stemning på klinikken - et resultat af et godt arbejdsklima, hvor vi samarbejder om en fælles vision: patienten er i fokus, vi vil patienten det bedste, og vi tager hånd om patienten. Som medarbejdere har vi stor gensidig tillid, vi er et team, uden at vi giver køb på vores individualitet.

Klinikken ligger i centrum af skønne, dynamiske Sønderborg. Byen har alt - skov, strand, et pulserende byliv, kæmpe udbud af kulturarrangementer, uddannelser og sportsgrene.... og ikke mindst store visioner. Gode muligheder for job i området til evt. ægtefælle og fly Sønderborg/Kbh. - kun 35 min. og til priser, der kan konkurrere med DSB.

Se mere om Sønderborg her: sonderborg.dk/tilflytter/

Vi søger en barselsvikar eller en turnusassistent. Der er mulighed for fastansættelse/medejerskab efterfølgende for den rette. Vi har medarbejdere, der pendler fra Odense, og det fungerer fint. Brug denne chance for at prøve et år i det Sønderjyske, og mærk selv efter, om det kunne være det rigtige sted for dig...også i længden .

Send din ansøgning med CV senest d. 23/4 til kiro.kousgaard@gmail.com


Vi glæder os til at høre fra dig,
Lone Kousgaard Jørgensen og Søren Jean Larsen

Læs mere her..