Vi søger en kiropraktor med et stort drive og lysten til at indgå i en klinik i udvikling. Vi har stor tilgang af nye patienter og sørger hele tiden for tiltag, der har til formål at forbedre tilgangen til den samlede klinik. Har du lyst til at indgå i et klinikfællesskab hvor der er fokus på det gode og fyldestgørende patientforløb gennem tværfagligt samarbejde? Så kunne stillingen her være noget for dig.

Det er vigtigt for os, at du er indstillet på, at det at indgå i en privatklinik også er at drive en forretning.

Vi har to klinikker. En i Rødovre, hvor der er 1 kiropraktor og 5 fysioterapeuter tilknyttet og en klinik i Greve, hvor der er 1 kiropraktor og 2 fysioterapeuter tilknyttet. Du vil komme til at være på klinikken i Rødovre. Derudover skal du være indstillet på, at der kan forekomme behandling ud af huset – f.eks. i firmaaftaler eller lignende.

Vi har stort fokus på faglig sparring og afholder interne workshops og tværfaglige konferencer for både at holde os opdateret, vende komplekse patientforløb og skærpe vores færdigheder.

Derudover har vi et godt socialt fællesskab, hvorfor sociale arrangementer også er en naturlig del af tilværelsen her på klinikken. Vores ene kiropraktor skal skrive Ph.d. og går derfor ned i tid, hvorfor vi søger endnu en kiropraktor til klinikken. Du skal være indstillet på at være med til at opbygge din egen kalender.

Vi arbejder ofte med kroniske/længerevarende smertepatienter der har gennemgået mange tiltag uden effekt og derfor opsøger os. Her giver det rigtig god mening for os at tilbyde tværfaglige forløb.

Klinikken ligger centralt i Rødovre, med nem tilgang for både bus (7A), S-tog og bil. Vi har egen parkeringsplads og ligger i stueetagen. Vi har 5 behandlerrum og en træningssal til rådighed.

Vi sætter stor pris på at vores patienter og klienter føler sig tilpas, hvorfor vi har stort fokus på at skabe en god atmosfære i klinikken.

Vi har progressive lønforhold, mens kontrakten tager udgangspunkt i DKF’s standardkontrakt.

Samtaler holdes løbende. Opstart 1. april 2023.

Ansøgning og CV kan sendes til Jeppe Rudfeld på jgr@bettertreatment.dk.

For spørgsmål eller mere information kan du kontakte:

Jeppe Rudfeld
Mail: jgr@bettertreatment.dk
Tlf./SMS: +45 51969212


De bedste hilsner

Better Treatment