Er du vores nye kollega?

Grundet travlhed og øget patienttilgang søger vi en kiropraktor mere til vores team, som består af yderligere fire kiropraktorer, to massører og tre sekretærer.

Stillingen vil som udgangspunkt være på 25 timer ugentligt, men forventes at øges til fuld tid indenfor en kortere periode.
Vi leder derfor efter en ambitiøs, engageret og empatisk kiropraktor, som er interesseret i at udvikle og udvide stillingen, således vi ender op med at være fem kiropraktorer på fuld tid.

Klinikken prioriterer høj faglighed og værdsætter den gode behandling, og du vil opleve interkollegial sparring som en natulig del af hverdagen. Der er ugentligt klinikmøde samt daglig fælles frokost.
Det er vigtigt for os, at der – udover det faglige fællesskab – er et godt, socialt og humørrigt arbejdsmiljø alle faggrupper imellem.

Klinikken er beliggende i et stort sundhedshus, hvor du også finder mange af byens lægeklinikker samt tandlæge, fysioterapeuter og neurolog.
Selve klinikken har digitalt røntgen, K-laser og ultralydsscanner.
Du får mulighed for at møde alle patienttyper; lige fra topatleter, aktive ældre, almene borgere til børn og de helt nyfødte.

Du vil opleve en velfungerende kontakt med byens sundhedsplejersker, jordemødre, praktiserende læger, neurologer samt øre-næse-hals-læger, og vi forventer, at du vil være med til at vedligeholde denne kontakt fremadrettet.

Du vil få eget, stort og lyst behandlerrum.

Vi er fleksible ift. opstart, da vi gerne vil vente på den helt rette person.
Er du den rette, vil der på sigt være mulighed for partnerskab.

Alle henvendelser er velkomne og behandles naturligvis fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.De bedste hilsner

Lasse, Bjarne, Marie og Birgitte.

Henvendelse kan ske til birgitte@kiroklik.dk

Læs mere her..