Kiropraktor/turnus-assistent søges

Vil du være interesseret i en travl hverdag, høj faglighed med fokus på diagnostik, patienten i centrum og samtidig udvikle dig fagligt, så er stillingen noget for dig.

Vi søger en frisk og udadvendt kollega pr 1/1-20 eller snarest derefter til at indgå i vores tværfaglige klinik-team i Valby, København. Du skal overtage en eksisterende stilling med et godt patientgrundlag.

Vi er 7 kiropraktorer, 3 fysioterapeuter, 3 sekretærer og en klinikkoordinator, som arbejder i nye og lyse lokaler.

Vi har igennem flere år specialiseret os i ultralydsdiagnostik med udenlandske kurser og har 5 behandlere der nu scanner. Diagnostikken harmonerer med det store antal sportsrelaterede skader vi behandler på klinikken. Vi vægter diagnostik højt og bruger udover ultralydsscanning også direkte røntgen.

Klinikken er frontløber indenfor behandling med chokbølgeterapi og har to repræsentanter i selskabet for klinisk ESWT.

I tillæg har klinikken også stor tilgang af spædbørn og er du interesseret eller kan behandle børn er det et plus, men ikke en nødvendighed.

Klinikken tilbyder desuden dry needling, akupunktur, laser behandling, løbestilsanalyse samt, ganganalyse/indlæg, GLAiD knæ & ryg, NEMS m.fl.

Klinikken har et godt samarbejde med lokale læger og privathospitaler og vi lægger stor vægt på evidensbaseret praksis. Vi forsøger løbende at udvikle os i kommunikation, praksisdrift og faglige færdigheder igennem interne klinikmøder, kurser og sociale arrangementer.

For turnusassistenter tilbyder vi et struktureret og højt fagligt forløb med daglig sparring og ugentlige møder.

Vi vil også være at møde på turnuscafé til DKF’s generalforsamling.

Har du lyst til at indgå i et team bestående af entusiastiske medarbejdere med et højt energi niveau og humør, så kontakt Anders Broegaard på ab@kir.dk

Kiropraktorerne
Toftegårds Allè 7, 1.th.
2500 Valby
Tlf: 36440133
E-mail: info@kir.dk
www.kiropraktorerne.dk

Læs mere her..