En af vores dygtige fuldtidsansatte og rutinerede kiropraktorer, har desværre valgt at fratræde sin stilling med udgangen af januar 2019. Det betyder vi mangler en ny kollega til at tage over og indgå i vores dynamiske team på 13 kiropraktorer. Et team hvor faglighed, evidens, engagement og professionalisme er kendetegnende. 

Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning bedes sendt pr. mail til jacob@westloft.dk (mobil 28435328) eller jonas@westloft.dk (mobil 21632162). 
Fuld diskretion er en selvfølge. 

6 gode grunde til at vælge WestLoft: 

 • Blandt de førende 
  WestLoft har med sine 3 klinikker (København, Glostrup og Ballerup) bevist, at der er et stadigt stigende behov for professionel diagnostik, behandling og forebyggelse af bevægeapparatslidelser på højeste faglige niveau 
 • Anseelse på speciallægeniveau 
  WestLoft nyder stor faglig anerkendelse blandt praktiserende læger og andre speciallæger, og er blandt andet tilknyttet efteruddannelsen af speciallæger i PLO regi og på Lægedage, hvor der bl.a. undervises i diagnostik og behandling af ryglidelser, fødder, skuldre etc. 
 • WestLoft akademi 
  Westloft har igennem årene uddannet over 18 turnusassistenter og 7 nyuddannede kiropraktorer i specifik håndtering af fx. diskogene lidelser, fod- og skulderlidelser, og i mange andre emner. Desuden i personlig udvikling/management for den usikre/tvivlende kiropraktor.
 • Dynamisk virksomhed 
  Daglig sparring med 14 dygtige kolleger og højt kollegialt sammenhold. Månedlige mandagsmøder med mange spændende emner på bordet, fx biomekanisk bikefitting (? se https://www.westloft.dk/behandlinger/bikefitting/) 
 • Mulighed for kompagniskab 
  WestLoft planlægger til stadighed at udvikle sin position og sit brand og påtænker flere klinik-kompagniskaber med dygtige og engagerede kiropraktorer i fremtiden
 • Mulig deltagelse i undervisningsvirksomhed for læger 
  WestLoft underviser ofte uddannelses- og speciallæger i emner som ”Den moderne kiropraktor”, og i diagnostisk af forskellige emner (ryg, fødder, skulder, ect). For den interesserede kiropraktor er der rig mulighed for at deltage.