Jeg blev færdiguddannet cand.manu. i juni 2021, og er efter endt barsel med min datter nu helt klar til turnus.
Jeg er på jagt efter en privat praksis, hvor jeg kan udvikle mig og lære af jer. Jeg vil passe godt ind i en klinik hvor faglighed, patienthåndtering og et smil på læben er i højsædet.

Jeg glæder mig til at bruge hvad jeg har lært på studiet – og især til at komme i gang med at se patienter. Jeg drømmer om at komme i en klinik, hvor der tilbydes en bred vifte af behandlingsmuligheder, da jeg som idrætsudøver ved, hvor gavnligt det er at kunne inkorporere flere fagområder i behandlingen.

Jeg har gennem min uddannelse udviklet mig meget som person, og det er min helt store ambition fortsat at bygge på både fagligt og personligt, så jeg hver dag kan udleve mit potentiale og gøre en forskel for andre. Jeg er god til mennesker, og min empati kommer mig til gode både som kiropraktor og privatperson.

Jeg kan bidrage til et godt arbejdsmiljø, fordi jeg:
• er rolig og fattet af person, hvilket ofte smitter af på andre.
• arbejder effektivt uden at gå på kompromis med patienthåndtering.
• er klar på udfordringer og håndterer pressede situationer med overblik.
• er stabil, mødesikker og fleksibel.
• er imødekommende og god til at læse mennesker.

Med mig vil I få en kollega, som kan få jer til at smile og som værner om god sparring og kollegialt fællesskab. Jeg brænder for mit fag og finder stor glæde og motivation i at hjælpe og lære af andre mennesker. Min tidligere chef omtaler mig som omhyggelig, opmærksom og med god psykologisk indsigt – som en meget behagelig person at omgås, og det vil jeg sætte en dyd i at bevare.

Jeg håber, at ovenstående har vakt jeres interesse, og at i ser muligheder i at inkludere mig i jeres planer for fremtiden.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Emma

emmakiropraktik@gmail.com eller tlf. 20665857