_MG_6658.JPG

Mød bestyrelsen, IKAS og andre på vores stand

Inklusiv udstillere, sekretariatsansatte og næsten 100 studerende, når det samlede deltagerantal op på over 600 i de tre dage, Faglig Kongres foregår over fra på torsdag.

Du kan møde næsten 400 af dine kiropraktorkolleger, men naturligvis også DKF.

Som sædvanligt har DKF en stand, hvor man i pauserne ikke kun kan møde sekretariatet, men også bestyrelsen, på nær om fredagen, hvor bestyrelsesmedlemmerne er værter for de omkring 20 eksterne gæster som fx Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm.

På DKF's stand kan man også møde repræsentanter fra bl.a. Willis Towers Watson, som administrerer medlemmernes obligatoriske pensions- og forsikringsordning, og Codan, som medlemmernes kollektive erhvervsansvarsforsikring er tegnet hos, - og fredag og lørdag en repræsentant fra World Spine Care.

I fredagens pauser kan man også møde konsulent Caroline Lund fra IKAS, som kan besvare diverse spørgsmål om akkreditering.

www.fagligkongres.dk   


Faglig Kongres foregår i det spritnye kulturmekka Odeon i Odense torsdag, fredag og lørdag.

Hvor står du?
Der er lagt i ovnen til, at kiropraktorerne skal se lidt indad, men også fremad til Faglig Kongres i år.

Årets tema er nemlig ståsteder: Hvor står vi, og hvor skal vi hen – fra det helt store helikopterperspektiv for branchen til din personlige som faglige udvikling.

"Vi er som kiropraktorer vel godt tilfredse. Det kører jo godt. Flere og flere søger hjælp for deres muskel og skeletproblemer. Men hvad med fremtiden?", skriver kongresteamet, som består af de efteruddannelsesansvarlige på NIKKB.

"Hvordan ruster vi os bedst til den nye verden med øget konkurrence fra andre behandlere og virksomhedsformer? Er vi forandringsparate? Kræver det et bedre udsyn? Kan vi bare læne os veltilfredse tilbage med fokus på nutiden og forvente, at andre sikrer udviklingen og fremtiden for os? Vi må stille spørgsmål til fremtiden og til, hvordan vi som kiropraktorer ser på sundhed, og forholde os til en fremtid, hvor fortsat udvikling og et bredere perspektiv er nøgleord."

Til at spille bold op mod denne fordring om forandring, kommer blandt andet Peter Lund Madsen, som sammen med professor Jan Hartvigsen og iværksætteren Christel Piron. Tre spændende personligheder og blændende formidlere, der nok få gang i deltagernes refleksive evner.

Programmet bugner!
Så det bliver tre dage med fuld fart på læring, refleksion og visioner. Der er også tænkt nyt.

Kongressen prøver for første gang kræfter med det populære format TED-talks. Det sker fredag fra kl. 10, hvor Alice Kongsted, professor, ph.d., Greg Kawchuk, professor, ph.d., Bart Koes, professor, ph.d, René Lindstrøm, postdoc, ph.d., Kristina Bo Dissing, studieadjunkt, ph.d., Signe Fuglkjær Møller, ph.d., Søren Ballegaard, læge og Thomas Lykke Christiansen, kiropraktor og specialeprisvinder går på scenen med 8-minutters oplæg fra deres studier. 

Det er også første gang, at kongressen har udviklet et program dedikeret studerende. Det foregår torsdag aften, hvor de er indbudt til kongressens program fra kl. 17, hvor først Morten Elsøe og siden Greg Kawchuk holder oplæg om hhv. myter i sundhedsbranchen og robotteknologi. Torsdag aften prøves også for første gang kræfter med en karrieremesse, hvor både studerende, nyuddannede og de erfarne kiropraktorer kan snuse til forskellige karriereveje.

Fredag er alle billetter til teaterforestillingen Direktøren for det Hele revet væk, som det sociale arrangement består af. Lørdag er der lagt i ovnen til interessant og også udfordrende fest med flere overraskelser. Du kan godt glæde dig til en fest ud over det sædvanlige!

#kirokongres


Se det bugnende program: www.fagligkongres.dk

 

 

Vi håber, at programmet og temaet kan bidrage til, at alle forstår, at vi må løfte samlet og tage ansvar som individer og som faggruppe, og at vi trods diversitet kan udvikle os som fag, hvilket kommer os alle til gode”