business-man-2452808_1920.jpg

Som vi skrev ud om flere gange i november, bl.a. den 23., forventede vi at lancere nyt medlemsforum som del af den digitale relancering af foreningens digitale kanaler: hjemmeside, forum og nyhedsmail.

Indtil det nye forum er oppe at køre, befinder vi os i en overgangsperiode. Flere oplever, at links i mails med notifikationer fra forum ikke virker, mens andre af jer ikke har de samme problemer. Uanset om linket i mails fra forum virker eller ej, så kan du tilgå forum via forsiden på den nye hjemmeside her på www.danskkiropraktorforening.dk. På pc finder du 'login' oppe i højre hjørne - på mobil eller tablet finder du login via den grønne cirkel, som åbner en menu. Volder dete problemer at logge ind via hjemmesiden, så kan det måske hjælpe at tilgå det via din telefons netværk. 

Hvad så nu?

  • Har du noget på DKF Forum du ønsker at gemme, er det nu, du skal flytte det.
  • Vil du have opslag på denne hjemmesides markedspladsen, så send tekst, frist og evt. link og billede, til dkf@danskkiropraktorforening.dk så lægger vi det op for jer, indtil I selv kan gøre det i det nye år.
  • Deltager du i en af de få aktive grupper (kaldet 'klubber'), hører vi gerne fra dig og kommer med forslag til alternativer.
  • Har du spørgsmål? Kontakt Christian på ca@danskkiropraktorforening.dk eller ring på 2083 8984, hvis du er i tvivl om noget eller har input.


Om det nye forum
Det nye forum viderefører den gammelkendte mulighed for at debattere og efterlyse og dele viden på alle tænkelige områder, ligesom vi plejer.

Som noget nyt giver den nye hjemmeside mulighed for at kommentere direkte på historier på hjemmesiden. Kommentarer, der kun kan ses af medlemmer, der er logget ind. Mht. jobopslag, køb/salg mv. videreføres også dette i en ny forklædning under overskriften Markedsplads. Opslagene er offentlige, ligesom de har været det på den gamle hjemmeside.

Til gengæld nedlægges de forumfunktioner, der ikke længere bruges. Vi må nemlig se i øjnene, at fra vi etablerede DKF forum for mere end 7 år siden, er der sket utroligt meget med de sociale medier. Det betyder, at der nu er masser af andre muligheder for at socialisere indbyrdes uden om forum.