laptop-2838918__340.jpg

Den 18. december 2018 lancerer Dansk Kiropraktor Forening sit nye medlemsforum. Forummet viderefører den gammelkendte mulighed for at debattere og efterlyse og dele viden på alle tænkelige områder, ligesom vi plejer.

Som noget nyt giver den nye hjemmeside mulighed for at kommentere direkte på historier på hjemmesiden. Kommentarerne kan kun ses af medlemmer der er logget ind. Den mulighed træder i kraft samtidig med, at det nye forum lanceres.

Mht. jobopslag, køb/salg mv. videreføres også dette i en ny forklædning under overskriften Markedsplads. Opslagene er offentlige, ligesom de har været det på den gamle hjemmeside.

Til gengæld nedlægges de forumfunktioner, der ikke længere bruges. Vi må nemlig se i øjnene, at fra vi etablerede DKF forum for mere end 7 år siden, er der sket utroligt meget med de sociale medier. Det betyder, at der nu er masser af andre muligheder for at socialisere indbyrdes uden om forum. 

Overgangsperiode
Indtil det nye forum er oppe at køre, befinder vi os i en overgangsperiode. Flere af jer har allerede oplevet, at nogle direkte links i notifikationsmails ikke virker, mens andre af jer ikke har de samme problemer. Det er utilsigtet, men problemerne kan skyldes forskellige sikkerhedsindstillinger på jeres netværk.

Svaret er foreløbig: afvent det nye DKF Forum, som vil fungere mere gnidningsfrit.

Hvad så nu?

  • Har du noget på DKF Forum du ønsker at gemme, er det nu du skal flytte det.
  • Deltager du i en af de få aktive grupper (kaldet 'klubber'), hører vi gerne fra dig og kommer med forslag til alternativer.
  • Har du spørgsmål? Kontakt Christian på ca@danskkiropraktorforening.dk eller ring på 2083 8984, hvis du er i tvivl om noget eller har input.