Foto af en der læser tidslinjen på mobil.jpg
Samarbejde for evidens og udvikling

”Vi har i den grad lagt os i selen for at etablere samarbejder både internationalt og nationalt,” udtaler bestyrelsen om årets aktiviteter i ny folder fra DKF.

De refererer til kampagnen for mere samarbejde med praktiserende læger, for lægekommunikationen, der er del af pakkeforløbene, men også for den indsats DKF har gjort for at være med i den gruppe lande, der vil sætte et endnu større fokus på vigtigheden af evidens og uddannelsesniveau for kiropraktorernes videre udvikling.

Et andet spor i året er implementering. Klinikkerne har arbejdet med kvalitetsakkreditering og med GDPR.

Læs mere i folderen 'Resultater 2018' (pdf), hvor du også får en status på overenskomsten, som nu er halvandet år gammel.

Du kan også læse mere om kampagnen, samarbejde med Læge- og Patienthåndbogen på Sundhed.dk, det øgede optag på kiropraktoruddannelsen og årets Christiansborgrettede lobby-arbejde.

DKF’s regnskabsår løber fra september til september. Derfor er der revideret regnskab, som bestyrelsen har godkendt på sit møde 31. oktober.

Du kan læse regnskabet for 2017-2018 her inkl. erklæringen fra DKF’s interne kritiske revisor, som efter sit faste besøg i sekretariatet, hvor hun gennemgår regnskabet, erklærer, at hun ingen bemærkninger har.

Regnskabet skal godkendes på generalformsalingen i november 2019 sammen med regnskabet for 2018-2019 år.