Årsmøde 2010_14.jpg

Om torsdagen til NIKKB-kurserne bliver vi mere end 150. 250 deltager i medlemsdagen fredag, og lørdag til generalforsamlingen bliver vi 320.

DKF tæller 727 uddannede medlemmer og 334 studentermedlemmer.

Har du ikke meldt dig til endnu, kan du nå det endnu

Seneste om generalforsamlingen 9. november
I lørdags - den 19. oktober - udløb fristen for at indsende forslag til generalforsamlingens dagsorden. Der er ikke modtaget nogen, så det kan nu konstateres, at det kun er bestyrelsens forslag, der skal behandles. Læs her om bestyrelsens arbejde med et forslag om at justere Dansk Kiropraktor Råds opgaver og funktion

Forberedelserne kører på højtryk hos DKF og NIKKB.

De sidste dage har vi pakket bestyrelsens skriftlige beretning for perioden 2018 og 2019, som er på vej til alle medlemmer sammen med en vægkalender. Færdigt uddannede medlemmer modtager også den nye kliniske vejledning om hovedpine, som Dansk Selskab for Kiropraktik lige har udgivet.

Den skriftlige beretning er ligesom i 2017 en resultatrapport med henvisninger til, hvor du kan læse mere og fordybe dig yderligere, hvis du ønsker. Rapporten indeholder også beretning fra Dansk Kiropraktor Råd.

Dagsordenen udgiver vi digitalt via mail til alle medlemmer senest på onsdag den 30. oktober. Den bliver ikke sendt med posten, men til årsmødet får du et eksemplar.