Søg kikkert.jpg

Om jobbet

Overordnet er opgaven at sikre et professionelt grundlag for gennemførelse og udvikling af foreningens strategier og opgaver.

Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for en række forskellige emneområder, og du vil skulle arbejde med såvel politikudvikling og projektstyring som direkte medlems- og bestyrelsesbetjening. Dine funktioner kommer primært til at omhandle:

  • Betjening af bestyrelse og udvalg
  • Politikudvikling og forhandling inden for en række emneområder
  • Koordinerende funktioner og medlemsrådgivning
  • Planlægge og afholde arrangementer for studerende

Umiddelbart er forskning, kvalitetsudvikling og opgaver, der relaterer til de praktiserende kiropraktorers overenskomst med regionerne, påtænkte opgaveemner, herunder analyse af overenskomstens struktur og økonomi. Derfor vil flair for tal være en fordel.

Dine kvalifikationer og erfaringer

Som konsulent i en mindre forening vil du hurtigt skulle varetage opgaver på et selvstændigt niveau. Det er derfor vigtigt, at du trives med stort ansvar i opgaveløsningen og hurtigt kan sætte dig ind i nye ting. Dine opgaver vil spænde bredt, og du skal synes, det er udfordrende at være med hele vejen fra strategiformulering til praktisk gennemførelse af opgaverne.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation – gerne inden for sundhedsområdet – og hurtigt bliver selvkørende inden for dine sagsområder.

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse (cand.scient.adm., cand.polit., cand.scient.soc. eller lignende).

Ansøgningen

Stillingen er et seks måneders barselsvikariat (med mulighed for forlængelse) på 37 timer med flextid og kontraktansættelse med udgangspunkt i relevant offentlig overenskomst.

Søg stillingen online her senest den 10. januar 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 3/4.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jakob Bjerre på 3337 6094 eller konsulent Christina Munk Eriksen (som skal på barsel 1. februar) på 3337 6093.

Om os

DKF er interesseorganisation for de danske kiropraktorer, og sekretariatet samarbejder i det daglige tæt med professionens øvrige organisationer og institutioner. Sekretariatet beskæftiger sig med politisk interessevaretagelse, forhandling og medlemsbetjening af vores godt 850 medlemmer. Sekretariatet består af syv fuldtidsmedarbejdere og er beliggende i stort kontorfællesskab på Frederiksberg.

Læs mere om os på www.danskkiropraktorforening.dk.