eg-en-af-skandinaviens-storste-it-servicevirksomheder.jpg


EG - tidligere kendt under navnet EDB-gruppen - positionerer sig endnu stærkere i markedet, når det kommer til at udbyde branchetilpassede løsninger til sundhedssektoren. Det sker efter et opkøb af it-systemet ClinicCare.

Opkøbet gør EG i stand til at levere løsninger til endnu flere faggrupper inden for sundhedssektoren, da systemet er udviklet til psykologer, kiropraktorer, fodterapeuter, fysioterapeuter og læger.

"Vi har længe gerne villet inkludere ClinicCares stærke løsninger i vores forretning bestående af branchetilpassede løsninger. Med opkøbet af ClinicCare udvider vi vores i forvejen solide katalog af løsninger inden for sundhedssektoren til at inkludere flere fagspecialer. Alle disse specialer har forskellige krav og behov, og vi er overbeviste om, at vi kan udnytte vores erfaring til at investere yderligere i løsningerne for at gøre dem endnu bedre i fremtiden," udtaler EG’s direktør for Business Ready Solutions, Jesper Andersen.

Efter opkøbet af ClinicCare indtager EG en position som førende inden for branchetilpassede løsninger til psykologer og kiropraktorer i Danmark.

Samlet set digitaliserer EG mere end 1.000 klinikker, der tilhører kiropraktorer, psykologer, fodterapeuter og fysioterapeuter.

Tidligere ejer: Opkøb gavner kunderne

ClinicCares kunder kommer kun til at mærke en positiv effekt af opkøbet, siger den tidligere ejer:

"Jeg er sikker på, at overdragelsen til EG giver ClinicCares løsninger endnu flere muskler, hvilket gavner alle vores mange kunder," udtaler ClinicCares tidligere ejer, Anders Kjærulff.

Han tiltræder sammen med ClinicCares øvrige tre medarbejdere i stillinger i EG's Healthcare-afdeling. Her skal de være med til at sikre, at løsningerne bliver leveret med den samme høje standard, der kendetegner EG's produkter.

Fakta om EG

EG er en skandinavisk teknologipartner med mere end 1.800 medarbejdere fordelt på 28 lokationer i Skandinavien og Polen. EG leverer digitaliseringsløsninger til mere end 12.500 offentlige og kommercielle kunder.

Efter opkøbet af ClinicCare indtager EG en position som førende inden for branchetilpassede løsninger til psykologer og kiropraktorer i Danmark.