87877140_M.jpg

Kort projektbeskrivelse
Multimorbide patienter er en stor og voksende patientgruppe som er svære at håndtere. Både behandlere og patienter kan have vanskeligheder ved at bevare overblikket over de ofte
komplekse behandlingsforløb. Projektet har til formål at undersøge hvor mange patienter, som henvender sig hos en kiropraktor, der lider af anden sygdom i kombination med den lidelse i bevægeapparatet som er årsagen til besøget hos kiropraktoren. Desuden vil projektet undersøge hvilke kombinationer af sygdomme. der ses hos patienterne i kiropraktorpraksis. Yderligere undersøges hvordan kiropraktoren opfatter og behandler de patienter, som lider af flere sygdomme på samme tid.

Stillingsbeskrivelse 
Videnskabelig assistent til udførelse af projektarbejde på projekt omkring multimorbiditet i kiropraktorpraksis. Arbejdet vil blive udført i samarbejde med forskningskoordinator for Praksissektorens Forskningsråd, kiropraktor Marianne Andreasen og projektvejleder på projektet prakt. læge, lektor John Sahl Andersen. Projektet er tilknyttet Forskergruppen i Multimorbiditet, Center for Forskning og Uddannelse i Almen Praksis, Københavns Universitet.

Den videnskabelige assistent vil arbejde med følgende:
• Fremstilling af spørgeskema
• Rekruttering af praksis
• Udførelse og analyse af kvalitative interviews
• Databearbejdning
• Skrivning af videnskabelige artikler

Kvalifikationer:
Relevant videregående uddannelse fx kandidat i klinisk biomekanik, kandidat i fysioterapi eller lignende. Erfaring med forskning er en fordel.

Ansættelse:
32 timer i en tidsbegrænset stilling på 11 måneder. Stillingen forventes at påbegyndes 15. august 2019 eller snarest derefter. Der vil blive stillet kontorplads til rådighed hos Praksissektorens Forskningsråd som har til huse hos Center for Forskning og Uddannelse i Almen Praksis, Københavns Universitet, Øster Farimagsgade 5, 1014 København K.

Kontaktinformation:
For spørgsmål eller yderligere informationer kontakt koordinator for Praksissektorens Forskningsråd Marianne Andreasen på marianne.andreasen@sund.ku.dk eller 22246165 eller formand for Praksissektorens Forskningsråd John Sahl Andersen på sal@sund.ku.dk eller 24609928.

Ansøg her senest 10. maj 2019
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=217785&DepartmentId=11975&MediaId=5

 

Kommentarer (0):

Log ind for at læse og skrive kommentarer

her.