CARL_II_Mosiac_with_text.jpg
Chiropractic Academy for Research Leadership (CARL) har udvalgt sin anden gruppe unge forskere, der skal udgøre CARL II i perioden 2020-2023. De 14 udvalgte deltagere er fundet fra et imponerende felt af 41 unge forskere, der er i begyndelsen af deres forskerkarriere. CARL II-stipendiaterne er:
 
Sasha Aspinall (Murdoch University, Australien)
Aron Downie (MacQuarie University, Australien)
David McNaughton (MacQuarie University, Australien
Hazel Jenkins (MacQuarie University, Australien)
Andreé-Anne Marchand (Ontario Tech University; University of Quebec at Trois-Riviéres, Canada)
Jessica Wong (Ontario Tech University; Canadian Memorial Chiropractic College, Canada)
James Young Canadian Memorial Chiropractic College, Canada og Syddansk Universitet, Danmark)
Steen Harsted (Syddansk Universitet, Danmark)
Casper Nim (Syddansk Universitet, Danmark)
Cecilie K. Øverås (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Norge og Syddansk Universitet, Danmark)
Amy Miller (Bournemouth University, UK)
Luana Nyirö (Universitätsklinik Balgrist, Schweiz)
Eric Roseen (Boston University, USA)
Ken Weber (Stanford University, USA)
 
Chiropractic Academy for Research Leadership blev lanceret i 2017 med det formål at udvikle et globalt netværk af unge forskere i kiropraktik, der er i begyndelsen af deres forskerkarriere, under mentorskab af fremtrædende akademikere og det akademiske miljø generelt. De 13 oprindelige CARL-stipendiater og de 14 nye CARL-stipendiater mødes i 2020 i forbindelse med CARL’s næste sammenkomst i Sydney i Australien.
 
CARL er blevet mulig takket være en række partnere, der brænder for at øge den akademiske indflydelse på kiropraktik. CARL II-partnerne inkluderer European Centre for Chiropractic Research Excellence (ECCRE), Australian Chiropractic Association (ACA), Chiropractic Research Council (CRC), Vancouver Foundation, Parker University, World Federation of Chiropractic (WFC), Clinical Compass, American Chiropractic Association (ACA), Forward Thinking Chiropractic Alliance (FTCA), anonyme bidragsydere og NIKKB, der yder administrative støtte.
 
For yderligere information kan CARL-mentorerne kontaktes: Jon Adams Jon.Adams@uts.edu.au, Jan Hartvigsen jhartvigsen@health.sdu.dk, Greg Kawchuk greg.kawchuk@ualberta.ca