coverbillede.jpg

"Jeg har været med hele vejen. Tak for god sparring og læring, medlemshåndtering, ledelse af en bestyrelse, de politiske anvisninger og etablering af praksisnetværket," sagde DKF-formanden Lone Kousgaard Jørgensen indledningsvist i tale til Jakob Bjerre.


Lone Kousgaard Jørgensen holder tale for Jakob.

"Vi oplever dig som dygtig, professionel, arbejdsom og sammenhængskabende - og med et fantastisk socialt gen, som giver anledning til mange gode snakke og netværk," sagde formanden også, inden hun overrakte ham en privat gave fra bestyrelsen - en karrikaturtegning - og et maleri fra DKF. 


Direktør Jakob Bjerre med gaven fra DKF; et maleri af René Olsen.

I sin tale kom direktør Henrik Wulff Christensen, Kiropraktorernes Videncenter NIKKB, ind på Jakob Bjerres bedrifter som direktør. Han fremhævede bl.a. udvidelsen af Faglig Kongres fra 2-3 dage, som er blevet en kæmpe succes, men også, at han flyttede sekretariatet fra kontorer i en gammel lejlighed til et kontorfællesskab med forbedrede fysiske rammer.

Jakob Bjerre overraskede med at afsløre i sin tale senere: "at jeg regner med at starte en ny trend, hvor man selv skriver og synger sange om sig selv," som han sagde med et glimt i øjet, og han modtog klapsalver for sit mod, da han også selv sang den.


Jakob Bjerre holder tale - og synger.Medlemmer og både nuværende og tidligere kolleger var mødt op til receptionen.