laptop-593673__340.jpg

For at kunne skrive og læse kommentarer skal du være logget ind på hjemmesiden. Har du aktiveret dig selv på Forum burde du allerede været logget ind – hvis skal du bruge det samme password som på Forum.

Kommentarfeltet ligger under hver nyhed, og det er bare om at gå i gang. I udgangspunktet er det kun nyheder og aktuelle historier der kan kommenteres. 

Debatregler

Husk:  Alle debatindlæg holdes i en god tone. Vi frabeder os bandeord, øgenavne og personlige angreb. Undgå at være spydig, nedladende og provokerende, og prøv også at undgå for meget ironi. Hvis du er meget engageret i et emne, så er det en rigtig god ide at læse dit indlæg igennem, inden du poster det. Vent evt. 10 minutter, inden du gør det.

Husk, mange nuancer går tabt i den her form for skriftlig kommunikation, hvor man ikke kan se ansigtsudtryk o.l. hos hinanden, så tænk over, om det du skriver kan misforstås, eller kan lyde mere hårdt eller voldsomt, end det er tænkt.

Vær også opmærksom på ikke at genfortælle detaljerede patienthistorier eller oplyse personfølsomme oplysninger på forum. Vær også opmærksom på, at det ifølge konkurrenceloven er ulovligt at udveksle kundeforhold og aftale særlige salgsstrategier og priser.

Sekretariatet og bestyrelsen følger med og ser samtlige indlæg og kommentarer, men forum er ikke det rette sted at sende spørgsmål til hverken sekretariat eller bestyrelse. Har du spørgsmål eller konkrete klager til sekretariatet eller bestyrelse, anbefales det derfor at kontakte sekretariatet direkte, via mail eller telefon: 3393 0400 på hverdage mellem kl. 10 og 16 (fredag kl. 15).

Kommentarer (1):

Log ind for at læse og skrive kommentarer

her.