business-man-2452808_1920.jpg

Det er efterhånden et par måneders siden at DKF lancerede sit nye medlemsforum. Forummet – der er en mere enkel version af det gamle forum – har selvfølgelig krævet noget tilvænning. Både fra brugerne og administratorerne.

Notifikationer

Et problem har været at få email-notifikationer når der sker noget på Forum. Det er i virkeligheden ret simpelt: Når du går ind under "Debat", skulle du gerne se en tekst oppe til højre som hedder "hold øje med dette forum for nye emner" og ” se dette forum for nye emner”. Hvis du klikker på begge disse, får du en mail hver gang der oprettes et nyt indlæg.

Hvis du gerne vil have besked hver gang der kommer svar på et indlæg, skal du gå ind på det enkelte indlæg og ligeledes oppe til højre klikke på "Hold øje med dette emne for besvarelser".

Første login

Et andet problem har været at logge på Forum første gang. Det er i den forbindelse væsentligt at du logger ind med den e-mailadresse der er registreret hos DKF – dvs den mailadresse du får dine mails fra DKF på.  

Vi kan se at flere af jer sandsynligvis er registreret med nogle gamle mailadresser som måske videresendes til den mailadresse I bruger nu. I DKF registrerer vi gerne den nye mailadresse – men husk at du kun kan have en mailadresse her.

For at logge ind og få adgang til det nye forum skal du følge anvisningerne herunder. Har du problemer kan du kontakte ca@danskkiropraktorforening.dk

  • Gå til: https://www.danskkiropraktorforening.dk/andre-sider/log-ind/?f=glemt-password
  • Indtast din mailadresse – og her er det vigtigt at du bruger den mailadresse vi har fået fra dig. Konkret er det den mailadresse vi sender nyhedsbrevet du skal bruge.
  • Tryk på 'Email link'
  • Du får nu en kode tilsendt og kan logge ind på din side. Får du ikke en kode tilsendt  har du måske brugt en forkert mailadresse eller mailen er røget i spamfiltret – tjek dette. Virker det stadig ikke kontakt Christian på ca@danskkiropraktorforening.dk 

Første gang du logger på Forum er din mailadresse også dit brugernavn. Log af og log på igen, så skulle dit navn gerne fremgå.