Søg kikkert.jpg

Først og fremmest er den nye markedsplads blevet mere synlig. De seneste opslag vises på forsiden af hjemmesiden her og tages med i nyhedsbrevet, vi sender til medlemmer, hver uge. 

Den anden nyhed er, at man ikke som før, behøver at logge ind på forum for at oprette opslag. DKF's nye forum er simplificeret og nu målrettet intern medlemsdialog. Det betyder, at det er nemmere at få fx klinikpersonale til at oprette opslag. Det betyder også, at opslagene ikke offentliggøres lige med det samme, men lige er forbi sekretariatet, som kan bremse opslag fra spamrobotter og lign. 

Den nye markedsplads giver også mulighed for at oprette links og oploade et billede, der dog skal være i en ok opløsning for at tage sig godt ud på pc'ere.

Markedspladsen er kiropraktorernes salgsbørs for stillinger, klinikker, inventar o.l. Den er administreret af Dansk Kiropraktor Forenings sekretariat og et gratis tilbud til foreningens medlemmer. Individuelle medlemmer, der afholder kurser eller arrangementer, kan bruge forum til at orientere kollegerne eller evt. kontakte os.

Andre, der tilbyder jobs til kiropraktorer, fx sundhedshuse eller en region, kan annoncere i KIROPRAKTOREN eller kontakte os for anden synliggørelse. 

Hvordan fungerer det?

På Markedspladsen finder du link til www.danskkiropraktorforening.dk/opretopslag. Her er en enkel formular, som du udfylder med en selvvalgt mailadresse. Du modtager en bekræftelse på, at opslaget er indsendt, og en bekræftelse igen, når vi har offentliggjort det. 

Opslag slettes automatisk efter 60 dage - fem dage inden modtager du en mail, der minder dig om dét, så du evt. kan oprette et nyt.

Læs mere her, hvor du opretter du opslag www.danskkiropraktorforening.dk/opretopslag

Her kan du se markedspladsen