Dame på pc udendørs.jpg

I dag lanceres det nye Forum – og det gamle nedlægges snart.

For at logge ind og få adgang til det nye forum skal du følge anvisningerne her i mailen. Har du problemer kan du kontakte ca@danskkiropraktorforening.dk

  1. Gå til: https://www.danskkiropraktorforening.dk/andre-sider/log-ind/?f=glemt-password
  2. Indtast din mailadresse – og her er det vigtigt at du bruger den mailadresse vi har fået fra dig. Konkret er det den mailadresse vi sender nyhedsbrevet du skal bruge.
  3. Tryk på 'Email link'
  4. Du får nu en kode tilsendt og kan logge ind på din side. Får du ikke en kode tilsendt  har du måske brugt en anden mailadresse – tjek dette. Virker det stadig ikke kontakt Christian på ca@danskkiropraktorforening.dk 
  5. Første gang du logger på Forum er din mailadresse også dit brugernavn. Log af og log på igen, så skulle dit navn gerne fremgå.

Funktionalitet
Det nye forum er mere enkelt end det gamle. Der er et generelt debatrum, hvor du kan oprette og besvare indlæg – og så er der et bestyrelsesrum, hvor bestyrelsen, herunder formanden, lægger indlæg op i relation til bestyrelsesarbejdet. I det omfang det er nødvendigt, kan vi oprette forskellige undergrupper, men tanken er at holde det simpelt.

Som noget nyt skal du fremover selv markere, hvis du ønsker at følge en tråd eller hele debatforummet. Tryk på "Hold øje med dette forum for nye emner", hvis du ønsker dette.

Stedet, hvor man opretter køb/salg/job-opslag, er ikke længere på forum, men i en formular på den åbne del af hjemmesiden. Denne formular lanceres i de næste par dage - indtil da kan du sende opslag til 'Markedspladsen' til dkf@danskkiropraktorforening.dk

Det gamle forum får lov at leve videre i et par måneder på http://old.danskkiropraktorforening.dk/Community/.  Vi har ikke lukket for at oprette nye indlæg/besvarelser på det gamle forum, men vi anbefaler, at I bruger det nye. Er der en gammel tråd, du ønsker at svare på, er du velkommen til at flytte teksten over i det nye forum – eller bede sekretariatet om at gøre det for dig.

Vi lukker det gamle forum i løbet af de næste måneder.

Vi kan desvære ikke love, at I ikke bliver udsat for børnesygdomme og andre fejl på det nye forum. Vi vil gøre vores bedste for at løse de problemer, der opstår. 

Regler
De sædvanlige debatregler på internettet gælder også på DKF's forum.

Alle debatindlæg holdes i en god tone. Vi frabeder os bandeord, øgenavne og personlige angreb. Undgå at være spydig, nedladende og provokerende, og prøv også at undgå for meget ironi. Hvis du er meget engageret i et emne, så læs dit indlæg igennem, inden du poster det. Vent evt. 10 minutter inden du gør det. Og husk, mange nuancer går tabt i den her form for skriftlig kommunikation, hvor man ikke kan se ansigtsudtryk o.l. hos hinanden, så tænk over, om det du skriver, kan misforstås eller kan lyde mere hårdt eller voldsomt, end det er tænkt.

Vær opmærksom på ikke at genfortælle detaljerede patienthistorier eller give personfølsomme oplysninger på forum. Ligeledes er det ifølge konkurrenceloven ulovligt at udveksle kundeforhold og aftale særlige salgsstrategier og priser.

Sekretariatet og bestyrelsen følger med og ser samtlige indlæg og kommentarer, men forum er ikke det rette sted at henvende sig med spørgsmål til hverken sekretariat eller bestyrelse. Har du spørgsmål eller konkrete klager til sekretariatet eller bestyrelse, anbefales det derfor at kontakte sekretariatet direkte, via mail eller telefon.