QWR juli 2019.jpg

Kiropraktorerne i verdensforbundets delegation deltog blandt andet i møder om det, WHO har udnævnt som en af de største trusler med den globale sundhed, nemlig modstand mod vacciner.

Verdensforbundet WFC har samarbejdet officielt med WHO siden 1997, og er den eneste kiropraktororganisation med denne status. Der er omkring 200 ikke-statslige aktører, der deltager som WFC i World Health Assembly. 

"This was one of the most productive weeks for the WFC in recent years. Our team was focused and this year's delegates were tremendous ambassadors for the WFC," udtaler WFC's direktør Richard Brown i det nyeste nummer af WFC-nyhedsbrevet Quarterly World Report. Richard Brown ledede delegationen til World Healt Assembly, der fandt sted i maj.

I nyhedsbrevet kan du også læse den første leder fra WFC's nye midlertidige formand for WFC Vivian Kiel, som er organisationens første kvindelige leder. Du kan også læse om det overraskende formandsskifte, der fandt sted i maj måned.

Endelig kan du læse om nye udviklinger i lande som Estland, Filipinerne og Australien.

Herfra de hjemlige himmelstrøg kan du læse om, DKF's debat på Folkemødet på Bornholm, der som bekendt handlede om brugerbetaling i sundhedsvæsenet. Du kan også læse om ph.d.-studerende Melker Johansson fra Syddansk Universitet, som ECCRE kårede som årets unge forsker til EPIC-verdenskongressen i Berlin. 

Du kan også læse om den internationale konference om arbejdsrelateret sygefravær, som blev afholdt af forskere på NIKKB og SDU.

 

Læs det her hos WFC