IMG_0044.jpeg

Præsidenten opfordrer i sin leder til at støtte op om kampagnen #BeEPIC, der er søsat for at fremme og styrke evidensbaseret praksis i alle verdensforbundets medlemslande og er i tråd med verdensforbundets principper, der blev udgivet i september 2019.

Kiropraktorerne har været repræsenteret mange steder de sidste tre måneder, heriblandt er flere danske bidrag til at højne kvalitet og forskningen inden for kiropraktik nævnt i nyhedsbrevet.

Du kan bl.a læse om topmødet i Toronto, som var planlagt af en gruppe professorer herunder Jan Hartvigsen. DKF blev repræsenteret af formand Lone Kousgaard Jørgensen og kommunikationschef Christian Ankerstjerne som deltog i topmødet som observatører. Læs vores nyhed om dette møde her

Derudover melder verdensforbundets uddannelsesnyt om en glædelig nyhed, da de fremhæver de danske kiropraktorers store engagement og investering i systematisk efteruddannelse. Hele 79% af de danske praktiserende kiropraktorer brugte tilsammen 9.162 timer på systematisk efteruddannelse udbudt af NIKKB i 2018. 

Quarterly World Report for oktober 2019 kan læses i sin fulde udstrækning her

God læselyst og #BeEPIC