Oplæg undervise.jpg

To specialestuderende bekræftede for nyligt, hvad mange nok havde en idé om; nemlig at en afgørende faktor for et godt kendskab og samarbejde med praktiserende læger ser ud til at være den, at lægen er blevet introduceret til professionen af en kiropraktor. Læs om specialet, som også giver gode råd og beskriver, hvad læger lægger vægt på i deres samarbejde med kiropraktorer. Specialet vandt DKF's specialepris 2018

Siden 2016 har DKF haft et slideshow om kiropraktorer målrettet - og det er nu opdateret. Præsentationen er lavet i samarbejde med NIKKB.

Det falder i to dele; et om kiropraktik, som fortæller om uddannelsen, autorisation, tilskud m.m. Anden del handler om konsultationen og behandlingen, og gennemgår også et par cases, for at give en ide om, hvordan forskellige patientgrupper tilgås.

Man kan selv plukke i præsentationen og bruge det hele eller dele af det efter behov.

Find det her, hvor du også finder tekst og en folder til læger om pakkeforløbene i overenskomsten og tekst du kan bruge til at informere læger om pakkeforløbene og måden tilskudene er bygget op på.

Så opfordringen skal lyde; tag kontakt og tilbyd at holde oplæg for det lokale lægehus eller den lokale 12-mandsforening, især hvis du ikke samarbejder med dem i forvejen.

Kontakt os endeligt, hvis du eller I har brug for input - eller brug for foldere eller lidt merchandise til oplægget.