Politik - taget af Steve Buissinne Pixebay.jpg

”Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de om natten”, skulle den tyske politiker Bismarck have sagt i 1800-tallet. Ikke desto mindre forsøgte DKF sig med at holde en workshop om politisk arbejde for medlemmer. 

Fokus var på introduktion til "nye politisk aktive", men både medlemmer, som ikke er aktive endnu og medlemmer, der har været politisk aktive længe, men ønskede repetition, var velkomne.En af de få, men meget engagerede deltagere var Julie Laiback, kiropraktor i Sorø-afdelingen af klinikken Kiropraktor.com, som også er ekstern lektor på SDU og suppleant i kredsbestyrelsen i KKF Sjælland.

"Dagen gav et brugbart indblik i, hvordan den sundhedspolitiske verden fungerer," siger hun om arrangementet, der foregik hos DKF på Frederiksberg.

"Det gav også inspiration til selv at komme mere i gang med fagpolitisk arbejde," supplerer hun.

Hvad hørte deltagerne så om?

DKF's formand Lone Kousgaard Jørgensen holdt oplæg om DKF’s struktur og organisering, og direktør Jakob Bjerre dykkede ned i den politiske organisering af sundhedsvæsenet.

Kommunikationschef Christian Ankerstjerne fortalte om politisk lobbyisme og kommunikation. 

Arrangementet gik så godt og tilbagemeldingerne var positive. Det giver anledning til at overveje, hvordan det kan udvikles og gentages. Så ville du gerne have deltaget, men var forhindret, så kan det være, du får mulighed senere.