IMG_0149.jpg

Udgivelsen besvarer spørgsmålet: Hvad har kiropraktorerne arbejdet med og opnået i 2018 og 2019? og det er også en undertitel på 'Resultatrapport 2018 og 2019. Beretning fra Dansk Kiropraktor Forening og Dansk Kiropraktor Råd' . Sammen med formandens mundtlige beretning er den del af de beretninger, som bestyrelsen aflægger i forbindelse med generalforsamlingen 9. november. Rapporten indeholder også skriftlig beretning fra Dansk Kiropraktor Råd.

Hvorfor mener man så, at man har været særligt politisk aktive i år? Blandt andet har man mødtes med sundhedsministeren, gennemført en politisk kampagne målrettet læger, og man har sat fokus på sundhedspolitiske emner, fx den ulighed som den høje brugerbetaling på kiropraktorbehandling skaber og manglen på en national ryg-strategi.

Ude i den store verden har bestyrelsen også været politisk aktive både i regi af det europæiske kiropraktorforbund og verdensforbundet.

I klinikkerne har der været mere end almindeligt travlt! 2018 og 2019 var år med DDKM-akkreditering, sundhedsfaglige tilsyn, GDPR, nye røntgenregler, implementering af overenskomstens pakkeforløb, ny ferielov og et sundhedsforsikringsmarked, der til stadighed bevæger sig - og så: flere patienter end nogen sinde før.    

Resultatrapporten er sendt til alle medlemmer af DKF i uge 43, så de burde være landet hos langt de fleste.

Dagsordnen til generalforsamlingen udgives digitalt her på hjemmesiden og via mail til alle senest onsdag 30. oktober.