HWC roadshow Kbh.jpg

I forbindelse med implementeringen af EU direktivet 2013/59/Euratom er der sket en række ændringer i de danske regler, som regulerer området i forhold anvendelse af røntgen i forbindelse med diagnostik af patienter. 

I denne uge har Kiropraktorernes Videncenter NIKKB holdt informationsmøder i Ringsted, København og Middelfart. På tirsdag kommer de til Viborg og onsdag Aalborg - læs mere og tilmeld dig her hos NIKKB.

Mange dukker op - mere end 150 kiropraktorer deltog i de tre møder på Sjælland og Fyn. Der er stor interesse i at høre om de nye reglers betydning.


Peter Grøn, NIKKB's ansvarlige fysiker, holder oplæg i Ringsted, hvor omkring 30 kiropraktorer deltog. I KKF Hovedstaden deltog omkring 60. I Middelfart deltog tæt på 70. 

På møderne byder DKF's formand Lone Kousgaard Jørgensen velkommen, hvorefter direktør Henrik Wulff Christensen orienterer overordnet inden NIKKB's ansvarlige fysiker ingeniør Peter Grøn uddyber. Efterfølgende forklarer røntgenkonsulent kiropraktor Klaus Doktor om, hvordan billedarkiverings- og kommunikationssystemet KirPACS skal moderniseres og udvikles, hvis reglerne skal følges – og kiropraktorerne fortsat skal kunne billedudveksle med det øvrige sundhedsvæsen.

Læs mere her